با سلام
بهترین نرم افزار ضبط صدا برای اندروید چه نرم افزاری هست،میخوام خیلی شفاف و با کیفیت ضبط کنه
اینا را امتحان کردم زیاد جالب نیستن:Automatic-Call-Recorder_Pro_ Call-Recorder-ACR
پیشاپیش از وقتی که میزارید و پاسخ میدید قدردانی میکنم.
کاربر شهرسختافزار
با سلام
بهترین نرم افزار ضبط صدا برای اندروید چه نرم افزاری هست،میخوام خیلی شفاف و با کیفیت ضبط کنه
اینا را امتحان کردم زیاد جالب نیستن:Automatic-Call-Recorder_Pro_ Call-Recorder-ACR
پیشاپیش از وقتی که میزارید و پاسخ میدید قدردانی میکنم.
|
|
سلام
ببین لینک های زیر کمکت می کنه یا نه
9best voice recorder apps for Android - Android Authority
6 Best Free Android Voice Recorder App | GetAndroidstuff
توی رایگان هاش هم فکر می کنم بهترینش در لینک زیره که طرفدارهاش خیلی زیادن
https://play.google.com/store/apps/d...ndrwq.recorder
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 14-06-16 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
ممنون از لطف شما،حقیقتش نرم افزار را برای ضبط صدای یه آدم رذل میخوام که زنگ میزنه و فحاشی میکنه،شما تجربه کار با کدوم را دارید میخوام کیفیت خروجیش مناسب باشه.
با عرض معذرت تجربه این کار رو ندارم معمولا برای پیدا کردن یک app خاص باید اونایی که رتبه آوردن رو نصب کنی ببینی کدومشون با اون چیزی که تو ذهن شماست مطابقت می کنه و معمولا هم اونهایی که بیشترین تعداد کاربر رو دارن در اولویت هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضبط صدا خودش جرمه . این راهش نیست . چون تو دادگاه قاضی این رو جزو مدارک حساب نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fernaspe (14-06-16)
کاربر شهرسختافزار
زمانی که طرف مقابل شعور نداره و بی احترامی میکنه تنها راهش همین هست چون وقتی کار به شکایت بکشه قاضی ازت شاهد میخواد و همین صدای ضبط شده یه مدرک محسوب میشه ،پرسیدم یکی از بچه ها دقیقا همین مشکل را داشت بی برو و برگرد طرفش را به جرم مزاحم تلفنی و فحاشی فرستادن آب خنک خوری با شلاق.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال ممنون از توجهتون.
آخرین ویرایش توسط fernaspe در تاریخ 14-06-16 انجام شده است
AMD>INTEL (14-06-16)
|
|
باز با یک وکیل صحبت کنید . بهتر راهنمایتون میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fernaspe (14-06-16)
Automatic Call Recorder
این برنامه کاملترینه
داÙÙÙØ¯ Automatic Call Recorder pro - ÙØ±Ù Ø§ÙØ²Ø§Ø± Ù ÙØ¨Ø§Û٠ضبط ٠کاÙ٠ات
کاربر شهرسختافزار
واقعا تشکر کم بود ،بهترین و کاملترین بود ،تمامی نذم افزارها را تست کردم هرکدوم مشکلی داشتند ولی نرم افزاری که آقا امید معرفی کردن بدون نقص بود،سپاس از همراهیتون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم . خوشحالم مشکلت حل شد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fernaspe (21-06-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks