TotalMedia 3.5 بی عیب ترین نرم افزار هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
TotalMedia 3.5 بی عیب ترین نرم افزار هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fernaspe (17-12-14), iranpg (17-12-14), M3RS4D 50062 (17-12-14), mehrdad_ab (17-12-14), SajjadKhati (18-12-14), مهدی بهادرفر (17-12-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
باتشکرازپاسختانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من این نرم افزارراروی8.1نصب کردم ولی
موقع شروع اینجوری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ووقتی می خواهم کانال راجستجوکنم اینجوری می شود
که بایدخروج رابزنم وازبرنامه بیادبیرون!
مشکل ازکجاست؟
برای همین می خواهم ازیک برنامه دیگری استفاده کنم.
کاربر شهرسختافزار
سلام ووقت بخیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دراینترنت که سرچ می کردم بانرم افزارجالبی روبروشدم فقط برای من صدامشکل داره که بایددرتنطیمات تعقیربدم (SichboPVR) دراین موردمی توانیدبه من کمک کنید؟
اگراین برنامه راامتحان نکردیدپیشنهادمی کنم حتما امتحان کنید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks