AMD>INTEL (20-08-16), Commilion (21-08-16), mohammad- (20-08-16), SajjadKhati (20-08-16)
کاربر فعال انجمن سختافزار
با سلام خدمت دوستان چند روز پیش بایه برنامه روبرو شدم که زندگیمو متحول کرد .یعنی دم سازندش و کرک کنندش و آپلود کنندش گرم .توی سه سوت از ویندوزت بکاپ میگیره با بوت هم میاد بالا از تو خود ویندوزم میاد بالا .خیلی برنامه هارو امتحان کردم برنامه خود ویندوز و که ولش کن .یه عمر دنبال همچین برنامه ای بودم هم حجمش کم هم کار کردن باهاش آسونه رابط گرافیکی گویایی داره .عین باقلوا میمونه اینم لینکش
AOMEI OneKey Recovery Pro 1.6.0.0 ساخت پارتیشن بازیابی سیستم
یعنی ویندوز پرید تو بوت خودش خودشو معرفی میکنه یه کلیک 10 دیقه دیگش ویندوزت سرجاشه
AMD>INTEL (20-08-16), Commilion (21-08-16), mohammad- (20-08-16), SajjadKhati (20-08-16)
|
|
سلام
اکرونیس هم همینطوره
خیلی از ویژگی ها رو داره که این اصلا نداره
مهم ترین اش ریکاوری توی سیستم دیگه هه
سجاد جان اونم دارم میگیرم .خوب کرکش کردن یانه چون AOMEI خودش کرک شدسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (21-08-16), SajjadKhati (20-08-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من نصب نرم افزار بکاپ روی سیستم کار درستی نیست . اونا برای کسایی خوبه که اطلاعات فوق حساسی دارن و باید هر چند دقیقه یا چند ساعت یا هر روز یه بار بکاپ بگیرن وگرنه برای ماها که چند هفته یا چند ماه درمیون بکاپ میگیریم ، از بوتش بهتره استفاده کنیم
قابلیت های اکرونیس هم توی این پست نوشته هه :
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...1%DB%8C-48791/
بهترين نرم افزار پشتيبان گيري به نظر من Acronis True Image 2016
Sent from my iPhone using Tapatalk
DOOM999 (21-08-16), mohammad- (21-08-16), SajjadKhati (21-08-16)
احسنت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
Acronis بسیار عالیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Commilion برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 21-08-16 انجام شده است
AMD>INTEL (21-08-16), SajjadKhati (21-08-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks