دوستان عزیز به شدت نیاز به یه نرم افزار دارم که قابلیت این رو داشته باشه که براش یه ساعت معرفی کنیم تا سر اون ساعت یک نرم افزار به خصوص رو اجرا کنه.
مثلا من میخوام که ساعت 12 نرم افزار Windows Media Player رو اجرا کنه.
دوستان عزیز به شدت نیاز به یه نرم افزار دارم که قابلیت این رو داشته باشه که براش یه ساعت معرفی کنیم تا سر اون ساعت یک نرم افزار به خصوص رو اجرا کنه.
مثلا من میخوام که ساعت 12 نرم افزار Windows Media Player رو اجرا کنه.
Failure is not an option
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام عزيز. نياز به نرم افزار خاصي نيست. با استفاده از Schedule Tasks خود ويندوز اينکار امکان پذيره(حتي تاريخ هم مي تونيد بديد).
اين امکان در مسير زير هستش:
Start->All program->Accessories->System tools
پس از باز شدن پنجره شما Right click کرده و گزينه New و پيرو آن گزينه Schedule task رو انتخاب و مراحل رو دنبال کنيد.
auto_login000 (07-02-10), Bahador (07-02-10), nima_hl (07-02-10), PUMAOC (07-02-10), ripek (07-02-10)
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عالی بود دنبال همین می گشتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا یه راحی هم هست همون برنامه رو بعد از مدتی اجرا بست و بعدش هم سیستم خاموش شه.
(مثل برنامه ی فلش گت که این قابلیتو داره)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (07-02-10), reza76622201 (07-02-10), ripek (07-02-10)
کاربر شهرسختافزار
اینجا رو هم بخونی بد نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای من همیشه ارور میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
کاربر شهرسختافزار
سلام بهادر جان! برای حل این مشکل مراحل زیر را طی کنید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. وارد کنترل پنل شده و User Accounts رو کلیک کنید.
2. اکانت خودتون رو انتخاب کرده و یه پسوورد روی اون بزارید.
3. یک بار سیستم رو Log off و log on کنید ( راه اندازی مجدد بهتر هست! )
4. دوباره وارد Task Scheduler شده و کار خود را انجام دهید!
5. نتیجه رو بگید!
موفق باشید.
Bahador (09-02-10), reza76622201 (09-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ripek (07-02-10)
کاربر شهرسختافزار
جواد جان. فکر نمي کنم وقني خود ويندوز اين کار رو به نحو احسنت انجام ميده صحيح باشه که از نرم افزار استفاده بشه.
Bahador (07-02-10), javadshahvand (07-02-10), ripek (07-02-10)
کاربر شهرسختافزار
آره. با همون ميشه. الان متاسفانه فايلش که واسه Shutdown استفاده ميشه فراموش کردم.
Bahador (07-02-10)
کاربر شهرسختافزار
عزيز اين يه ايراد نرم افزاريه. شايد شما مسير Icon و نه برنامه اصلي رو داريد مي ديد. کلا اين Application واسه هر برنامه اي جواب ميده و مطمئنا ايراد نرم افزاريه.
Bahador (09-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks