برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K A S R A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا اینی هم که توی بازاره اصل اصل. حالا شیرازو نمیدونم اما توی مشهد هم هست به قیمت 45 تومن. ولی من چیزی که از تهران توی ذهنمه 30-35 تومنه!
این ویندوزا از اونجایی که گفتم مفت و مجانی برای فروشنده ها در میاد قضیه اینه که اینا مال لپ تاپ هستن و وقتی وارد ایران میشن بعضی از دوستان لطف میکنن و این پکیجها رو بر میدارن و به طور جداگونه میفروشن ( سلامت باشند دوستان ). خلاصه داسنان از این قراره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نهایتا اگر پیدا بشه با قیمت مناسب هم طاووسو گرفتم هم جور هندوستانو نکشیدم و روزی 65 بار هم Update میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مساله Update برای من خیلی مطرح نیست چون همین الانم ویندوزم Update میشه، دیگه شما که خودت میدونی اینقدر S/N و Crack ریخته که کسی با این مشکل برخورد نمیکنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks