Agne (07-08-09)
کاربر شهرسختافزار
Agne (07-08-09)
کاربر شهرسختافزار
چه جوری آنتی ویروس نصب کنم
|
|
منظورتونو واضح بگید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط marzi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورتون چه آنتی ویروسیه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
آنتی ویروس ها مثل نرم افزار های معمولی نصب میشند و نیازی به راهنمایی در این باره نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط marzi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا به نظر شما من بدون عوض کردن ویندوز چطوری این مشکلو رفع کنم، یعنی آنتی ویروسو نصب میکنم اما ویروسا نمیزارن شروع به کار کنه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید در مراحل آخر نصب این پیغامو داد:
service 'ESER Service' (ekrn) failed to start.
verify that you have sufficent privileges to start
system services.
چیکار باید بکنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آنچه که شما عرض کردید به آن ایمان دارم نه تنها یک دیدگاه خوب ، ایرانیان وطن پرست ترین انسان های روی زمین هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rohham66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با همین یوزرها می توانم آپ دیت کنم اما پس از یکی دو هفته اخطا می ده که این یوزر و پسورد مربوط به EAV هست
دوستان ، با توجه به اینکه ویروس نمیذاره آنتی ویروس نصب بشه، اگه ممکنه پرتابل ESET رو برام بذارید.
ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
خدمت شماکد:http://rapidshare.com/files/182729740/Rain-NOD32-Antivirus-3.0.642_with-unlimited-update-fix_.rar
Agne (11-08-09)
دست شما درد نکنه دست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما موقع نصب دوباره همون پیغامو داد و ویروس ها همچنان در حاله جشن گرفتنن! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Agne در تاریخ 13-08-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks