Commilion (19-09-16), M3RS4D 50062 (18-09-16), nima_hl (17-09-16), salpc (17-09-16)
Bitdefender
Kaspersky
Avast
Padvish
Eset
Avira
Symantec
Avg
McaFee
Trend Micro
Dr.Web
BullGuard
Comodo
Sophos
Panda
سلام
به نظرتون بهترین یا کاربردی ترین آنتی ویروس کدوم هه؟ دلیل تون رو هم بنویسین
نظر و دلیل میتونه بر پایه ی تجربه باشه و حتما علمی و اثبات شده نباید باشه (یعنی نظر هر کس محترم هه و میتونه صحیح یا غلط باشه)
با ارائه ی دلیل ، بهتر میتونین به کسی که میخواد نرم افزار مورد نظرشو انتخاب کنه ، کمک کنین
** البته آنتی ویروس هایی که از چند موتور استفاده میکنن به حساب نیومدن چون از موتور دیگران استفاده میکنن مثل Gdata و F-Secure و Emsisoft و شید و ...
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 17-09-16 انجام شده است
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
Commilion (19-09-16), M3RS4D 50062 (18-09-16), nima_hl (17-09-16), salpc (17-09-16)
|
سجاد جان ببخشید اینو میگم من ذاتا با آنتی ویروس مشکل دارم همه آنتی ویروس هارو هم امتحان کردم همشون میزنن کرکها رو پاک میکنه برنامه ها و بازیهامو ناقص میکنه و خونه خرابم میکنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .تنها برنامه ای که ازش بدی ندیدم آنتی تروجان avarox
Commilion (19-09-16), SajjadKhati (17-09-16)
بنظر من غیر از نقش نرم افزار های امنیتی خود کاربر هم نقش مهمی داره
خیلی بیشتر از اون مقداری که این برنامه ها با هم اختلاف دارن
من 6 ساله نود اسمارت سیکوریتی دارم قبلش هم آواست. تا بحال مشکلی نداشتم
درصورتی که همزمان خواهرم هم از نود استفاده میکنه و با استفاده کمتر از من چند بار سیستمش ویروسی شده
SajjadKhati (17-09-16)
من از نود استفاده می کنم ، میشه گفت نه جز بهترین هاست نه بدترینها ! البته مشکلاتی برام به وجود آورده چون من نسخه های 3 ماهه رایگان نصب می کنم !!!
ولی خوب به دیگران توصیه می کنم یکی از آنتی ویروس های Kaspersky یا BullGuard رو انتخاب کنند .
آخرین ویرایش توسط علی حسنی در تاریخ 17-09-16 انجام شده است
Commilion (19-09-16), SajjadKhati (17-09-16)
ممنون دوستان
لطفا همراه ارائه ی نظر ، یکی از گزینه های مورد نظرتون رو از لیست بالا انتخاب کنین که آمارگیری اش توسط کاربران راحت تر باشه
انتخاب منم آنتی ویروس پادویش هه به دلایل زیر :
- مهم ترین اش اینه که به وطنم برای پیشرفت کمک کنم اما بجز این ، موارد مهم و متمایز دیگه ای هم هستن که در زیر میگم
- قدرت نسبتا خوب شناسایی و هوش مصنوعی
- کمترین گیر دادن به کرک ها و ...
- کم نکردن سرعت ویندوز بصورت قابل قبول (در آخرین نسخه)
- چون بصورت پیش فرض فایل های exe رو از فلش اجرا نمیکنه ، احتمال ویروسی شدن موقع اتصال فلش (حتی با ویروس اتوران و ...) رو تقریبا به صفر میرسونه و همینطور با کنترل ابزارش
- ضد رمز پادویش (که فعلا بصورت نرم افزار جداگانه موقع خرید داده میشه و در آینده ادغام میشه با آنتی ویروس) برای جلوگیری از حملات مخرب باج افزارها
- پشتیبانی و پاسخگویی کامل شرکت امن پرداز
مهمترین عیب اش اینه که محافظ وب نداره که توی نسخه ی بعدی قراره زده شه
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
Commilion (19-09-16), DOOM999 (18-09-16), M3RS4D 50062 (18-09-16), Rezasam1 (21-09-16), SajjadKhati (17-09-16), salpc (17-09-16)
|
بنظرم بهترینشون کسپر هست . مخصوصا نسخه جدیدش که سبک تر هم شده و بقیه امکاناتش ...
بقیه رو تست نکردم حقیقتش بجز Nod
بدترینشون بنظرم همین Nod32 ه . روی یک سیستم نصب کردم (آخرین نسخشو) ، کلا زد ترکوند سیستمو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . انقد سرعتش پایین اومد که ویندوزو عوض کردیم کلا منصرف شدیم (مشخصات سیستم هم ضعیف نبود که بگیم بخاطر اون بوده ) . از اینا بگذریم خیلی زیادهم گیر میده به همه چیز و همه سایتا و کلا شناسایی ضعیفی داره
SajjadKhati (17-09-16)
SajjadKhati (17-09-16)
ممنون از همگی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون اوستا امید
در بالا گفتم آنتی ویروس های چند موتوره گذاشته نشدن
F-Secure هم جزء همین آنتی ویروس های چند موتوره هست که از موتور بیت دیفندر استفاده میکنه
البته در لیست بالا ، آنتی ویروس BullGuard هم چند موتوره هست که تازه فهمیدمفقط آانتی ویروس هایی که از موتور بیت دیفندر استفاده میکنن اینان :Auslogics Antivirus
BullGuard,
Emsisoft
e-Scan,
IObit Advanced SystemCare with Antivirus 2013
F-Secure,
G-Data,
Hauri (ViRobot)
Imen,
Immunet,
Lavasoft Total Security,
MultiCore Antivirus
Qihoo 360,
RadialPoint,
Roboscan Internet Security
SafeNSoft,
SecurityCoverage,
SourceNext,
SurfRight,
TrustPort,
VirusChaser,
Zenok.
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 17-09-16 انجام شده است
خیلی مهم نیست از چه engine استفاده کنه . مهم بهبود عملکرد و کم دردسر بودنش هست و همچنین درگیر نکردن منابع سیستم .
f-secure نسبت به بیت دفندر مزیتش درگیر کردن کمتر منابع سیستم هست . false detect کمتری داره
DOOM999 (18-09-16), M3RS4D 50062 (18-09-16), Rezasam1 (21-09-16), SajjadKhati (22-09-16), TechRadar (17-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks