ThrottleStop 8.10 Beta 2
این رو تست کنید . قسمت تغییر مولتی داره .
سلام دوستان
کسی نرم افزاری میشناسه که بتونم ضریب سی پی یو رو روی یک مقدار معین ست کنم که بیشتر نشه؟ در حالت عادی رو میدونم برای توربو میخوام
لپ تاپ hp6080 هست و در حالت توریو ضریب سی پی یو از 20 میاد روی 26 ، این نرم افزار روی برای اینکار میخوام تا این مورد رو ست کنم 22 تا بیش از این بالا نیاد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
amirpcp30 (06-04-16)
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از شما برای معرفی ، این برنامه رو قبلا تست کردم اما مثل دیگر برنامه ها تا 20 که ضریب اصلی هست رو داره و ضریب رو در توربو نمیشه تغییر داد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه جالب قبلا تست کرده بودم نشد الان شد (قبلا در TRL تست کرده بودم الان روی صفحه ی اول زدم دیدم درست کار میکنه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا کامل تست کردم متاسفانه روی عملکرد لپ تاپ تاثیر میزاره ، زمانی که شارژر آمپری کمتر از حدی که لپ تاپ نیاز داره رو به لپ تاپ بده لپ تاپ ضریب سی پی یو رو به 13 کاهش میده اما اگه با این نرم افزار ضریبی ست بشه دیگه کاهش رخ نمیده
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 06-04-16 انجام شده است
نوتبوک رو دماغ حساسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی دماغ بره به حد خاصی برسه یه درصدی از قدرت پردازنده رو کم میکنه
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
amirpcp30 (06-04-16)
ممنون از توجه شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pr0m3en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله اگه به 94 برسه ضریب رو تکی میاره پایین تا جایی دما به 94 نرسه داخل برنامه هم هست اگه غیر فعال کنیم خودش فعالش میشه و تغییر نمیکنه
اما این موردی که بنده میگن برای توان مصرفی هست TDP throttle هم در برنامه هست اما فعال نمیشه
amirpcp30 (06-04-16)
|
|
نسخه ی 6 هم تست کردم کلابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدTDP throttle رو نداشت ، TRL هم غیر فعاله در این نسخه و نمیشه ضریب تعریف کردمنظورتون رو متوجه نشدم... اگه منظورتون متغییر بودنه بله باید روی 29 کار کنه اما خیلی کم اتفاق بیافته لحظه ای 28 باشه همیشه 26 هست ، من فقط میخوام حداکثرش 22 باشه برای تست برقالبته کلا توربو یک حالت اتوماتیک دارد .
متاسفانه TRL غیر فعاله چون این حالت رو میشه برای هر هسته تعریف کرد
نرم افزار دیگه اگه میشناسید معرفی کنید ممنون میشم
با سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر موردی دیدم به اطلاعتون میرسم . البته در لپتاپ ها محدودیت هایی زیاد توسط بایوس اعمال میشه . بایوس مود شده هم به سختی پیدا میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (06-04-16)
ممنون از شما ، اتفاقا بنده هم حدسم همینه که از طرف بایوس این محدودیت باشه اما مشکل اینه که دقیقا وقتی این برنامه رو on میکنم tdp throttle در لپ تاپ غیر فعال میشه در خود برنامه ها که هرچقد کلیک کنیم تفاوتی ایجاد نمیکنه و فعال نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی شما میدونید چطور متوجه کمبود برق میشه و ضریب رو کم میکنه ؟ (اینو میدونم که با کم شدن ولتاژ هست میخواستم ببینم مشخصه که به چه ولتاژی میرسه این مورد فعال میشه؟)
از استارتر محترم بابت نوشتن غ جای هیچی عذر ميخوام و از بی تجربگی من تو تایپ با گوشیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد این برنامه تراتل استاپ آپدیت هاش کجا میاد؟؟؟
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks