هیچ کس چیزی سراغ نداشت؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان میخواستم بپرسم نرم افزاری سراغ دارید که بشه باهاش کیفیت یه فایل صوتی با پسوند mp3 رو افزایش داد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور از بهبود کیفیت هم از بین بردن خش یا پارازیت روی صداست تا متن صدا قابل تشخیص باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
هیچ کس چیزی سراغ نداشت؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
در نرم افزار هايي مثل Adobe SoundBoth و Adobe Audition با اضافه كردن بعضي فيلتر ها و تنظيم EQ (كم و زياد كردن فركانس ها) شايد بتوني صدا رو واضح تر از آب دربياري.منظور از بهبود کیفیت هم از بین بردن خش یا پارازیت روی صداست تا متن صدا قابل تشخیص باشه!
براي از بين بردن خش هم ميشه با كم كردن Volume در جايي كه صدا Noise داره مشكل رو برطرف كني.
دقيقا مثل Photoshop كه ميخواي باهاش تصويري رو اصلاح كني با اين نرم افزارها هم ميشه تغييراتي در صدا به وجود بياري برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نرم افزاره Sony Sound Forge 9.0e هم میتونی استفاده کنی ( من خودم این نرم افزار رو ترجیح میدم ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
با سلام!
من نرم افزار ویرایش صوت Gold Wave رو پیشنهاد می کنم.
این نرم افزار حجم زیادی نداره (2.5 مگابایت) ولی می تونه کارهای زیادی انجام بده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای کاهش صدا های اضافی یک بخش به نام Noise Reduction در Gold Wave وجود داره که می تونید با اون کیفیت فایل صوتی رو تا حدی بالا ببرید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صفحه دانلود
دانلود کرک
موفق باشید
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
Labyrinth (18-11-08), M A H R A D (18-11-08), N0m@d (18-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks