برنامه خاصی لازم نیست . با خود فایروال ویندوز میتونید جلوی اتصال به اینترنت بعضی از برنامه ها رو بگیرید و بلاکشون کنید .
ایجاد محدودیت دسترسی برنامه ها به اینترنت توسط فایروال ویندوز 7
درود میخواستم برنامه ای رو معرفی کنید که لیست تمام برنامه های سیستم رو نشون بده و بعد بشه انتخاب کرد کدام ها اپدیت خودکارشون غیر فعال بشه...
میرم توی برنامه ها اپدیت خودکارشونو غیر فعال میکنم ولی بعضی اوقات بی تاثیره و کار خودشونو میکنن یا اینکه اصلا نمیشه اپدیت خودکارشونو غیر فعال کرد!!!
چون اینترنتم حجمیه و متاسفانه بی دلیل حجم زیادی ازش رفته و متانم که بخاطر اپدیت های بی مورد و پنهانی برنامه هاست..
درکل برنامه ای رو میخوام که دسترسی اکثر برنامه ها به اینترنت رو قطع کنه..
سپاس
...Ride the Life...
|
|
برنامه خاصی لازم نیست . با خود فایروال ویندوز میتونید جلوی اتصال به اینترنت بعضی از برنامه ها رو بگیرید و بلاکشون کنید .
ایجاد محدودیت دسترسی برنامه ها به اینترنت توسط فایروال ویندوز 7
Jamez01 (29-05-15)
داداش بخدا همه برنامه هارو بلاک کردم..هرچی که میدونستم به اینترنت میتونه وصل بشه رو محدود کردم ولی الان یه برنامه نصب کردم(NetWorx 5.3.2) مصرف اینترنت رو نشون میده که هی چند کیلوبایت داره بی خود مصرف میشه بعداز 10 مین به مگ هم رسیده تازه این درحالیه که هیچ برنامه ای به نت وصل نیست اگه باشه که تو یک ساعت راحت 100مگ مصرف میشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا هم چک کردم متمانم که هیچ کس جز خودم به نتم وصل نیست...
لطف کن یه راه حلی پیشنهاد بده که الکی حجم مصرف نشه چون من هنوز اینترنت سکیوریتی نصب نکردم اگه اون و چندتا برنامه بهینه ساز نصب کنم که دیگه حجمی باقی نمیمونه..
...Ride the Life...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks