پارتیشن مجیکی میخوام که روی ویستا 64 بیت سرویس پک 1 نصب بشه و اجرا !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
پارتیشن مجیکی میخوام که روی ویستا 64 بیت سرویس پک 1 نصب بشه و اجرا !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از ویدوزت راضی ای؟
چه تفاوت یا مزیّتی داره؟
برای کار گرافیکی (3ds max) و خفن ترین بازی ها خوبه؟
لطفا برام بنویس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
نگاه كن حسين اگر واقعا به خود پارتيشن مجيك احتياج داري بهتره از نسخه Bootable و بدون نياز به ويندوزش استفاده كني برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو مجموعه Hiren's BootCD 9.6 اين برنامه به صورت Bootable وجود دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
علی جان روی مادربرد های جدید حتی 9.6 هم بالا نمیاد ! من امتحان کردم اصلا نمیتونستم به قسمت انتخاب محتوای دیسک برسم چه برسه بخوام پارتیشن مجیک رو انتخاب و اجرا کنم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و پیامت رو چک کردی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
اون عكسه كه گذاشتي ميگه كه فايل دانلودي ناقصه و اصلا ربطي به ويندوزت نداره!
حتما كه پارتيشن مجيك نبايد باشه Pragon استفاده كن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (30-01-09)
کاربر شهرسختافزار
من نمیدونم چی میگی فقط میدونم سالم دانلود شده و اصلا به غیر از پارتیشن مجیک نمیتونم از چیز دیگه ای استفاده کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مال خودتو آپلود کن تا از خودتو دانلود کنم ببینم چی میشه !
مرسی
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
حسين جان اگه برنامه نصب ميشد و بعدش اجرا نميشد اونوقت با ويندوز Vista X64 سازگاري نداشت ولي واسه تو اصلا نصب نميشه!
يه ويندوز Xp نصب كن و از پارتيشن مجيك استفاده كن يا سراغ برنامه هاي زير برو:
Acronis Disk Director Suite
Paragon Partition Manger 9.0 Pro
Partition Commander 10
و ...
پيدا كردن لينك دانلودشون هم راحته ميتوني به صورت Torrent از سايت:
سرچ كني و با uTorrent دانلود كني!کد:http://www.mininova.org/
پيشنهاد مي كنم يه مجموعه Lord يا King يا Mrt بخري تا مجبور نشي همش فايل دانلود كني برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نرم افزار Paragon Partition Manger 9.0 Pro تایید میشه
کار کردن باهاش هم خیلی سخت نیست
Overclocker (30-01-09)
کاربر شهرسختافزار
علی جان من هیچ وقت پولمو به اون شرکت های ........ نمیدم .
در ضمن اون شرکت ها از جیبشون نرم افزار در نمیارن که از نت دانلود میکنن ! ( بعدشم اینترنتم بخوابه که چی ؟ باید دانلود کنه دیگه )
ممنون دوست عزیز مثل اینکه مجبورم از این نرم افزار استقاده کنم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
Paragon هم تست کردم متاسفانه این اجرا شد ولی موقعه ی Apply کردن ارور داد که ویندوز 64 بیتی رو ساپرت نمیکنه !!!
خلاصه رفتیم سراغ پارتیشن مجیک بوتیبل ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینیم این چه کار میکنه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks