با برنامه minitool پارتیشین ویزارد میتونی پارتشین دیلیت شده را برگردونی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت دوستان عزیز
امروز کاملا تصادفی زدم یکی از پارتیشن های هارددیسکم رو پروندم .
لطفا یک نرم افزار Recovery قوی پیشنهاد بدین که بتونم اطلاعات رو که شامل نرم افزار و عکس و فیلم و آهنگ هست برگردونم.
توی سایتهای داخلی و خارجی نمونه این نرم افزارها زیاد هست.
ولی فعلا زمان نصب کردن و تست کردن تک تک اونارو ندارم.
بنابراین اگه کسی هست که قبلا تست کرده و نرم افزار قدرتمندی میشناسه لطفا راهنمایی کنه
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
با برنامه minitool پارتیشین ویزارد میتونی پارتشین دیلیت شده را برگردونی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (26-11-16), mohsen1367 (25-11-16), SajjadKhati (25-11-16)
داره اسکن میشه
ولی بعید میدونم درست بشه
چون یه بخشی از پارتیشن تغییر فرمت داده شده
آخرین ویرایش توسط mohsen1367 در تاریخ 25-11-16 انجام شده است
mohsen1367 (25-11-16)
در این مورد ظاهرن بی استفادستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسکن کردم
۴۰-۵۰ تا پارتیشن آورد
نوشته تیک بزن پارتیشنی که میخوای
تیک زدم و هیچ اتفاقی نیفتاد![]()
داستان اینه که
در ادامه مشکل بوت شدن کالی رو سیستم هام
که نصب نمیشه ولی بصورت لایو اجرا میشه
یک usb تهیه کردم که کالی رو بصورت live persistence نصب کنم و همیشه داشته باشم.
توی خط فرمان بجای فرمت کردن بلاک یو اس بی که با sdb3 شناخته میشد sda3 رو فرمت کردم که پارتیشن هارد دیسک بود.
بعد از حدود ۱۵ ثانیه فهمیدم چه گندی زدم دستور رو لغو کردم .
با ویندوز سیستم و بوت کردم دیدم که بعععععله
پارتیشن ۳ هاردیسکم پریده.
الان باید چکار کنم؟
اول پارتیشن رو فرمت کنم بعد ریکاوری؟
|
اینم نمایی از اسکن مجدد
الان این همه پارتیشن چیه که درست کرده ؟؟
pppppp.png
فرمت نکنید . با برنامه ریکاوری زیر اسکن کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Easy Recovery Pro 10
mohsen1367 (25-11-16)
یعنی به نظر شما اول درایو رو به حالت ntfs قبلی فرمت نکنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد ریکاوری انجام بدم ؟
الان این حالت که فرمت تغییر کرده میشه فایلهارو برگردوند
بله میشه . فرمت کردن اشتباه ترین کار ممکن در پروسه ریکاوری هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohsen1367 (26-11-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks