سلام
بهترین نرم افزاربرای مدیریت اسکنرچیست؟
من نرم افزار Readiris Corporate 14 رانصب کردم درتوضیحات این نرم افزارامده ازفارسی هم پشتیبانی می کندولی درکاراینجوری نیست .آیاوضوح تصویر رورنج خاصی بایدباشه ؟بهترین نرم افزارتواین زمینه چیست؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
بهترین نرم افزاربرای مدیریت اسکنرچیست؟
من نرم افزار Readiris Corporate 14 رانصب کردم درتوضیحات این نرم افزارامده ازفارسی هم پشتیبانی می کندولی درکاراینجوری نیست .آیاوضوح تصویر رورنج خاصی بایدباشه ؟بهترین نرم افزارتواین زمینه چیست؟
|
|
iranpg (30-05-15)
کاربر شهرسختافزار
این نرم افزاررااستفاده می کردم ولی الان اسکنررانمی شناسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranpg (30-05-15)
کاربر شهرسختافزار
تشکرولی احساس می کنم اندازهVueScanخوب وکامل نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranpg (30-05-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
plustek OpticPro ST48برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلنامی شناخت ولی الان بانصب دوباره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط iranpg در تاریخ 30-05-15 انجام شده است
درایور جدید رو از لینک زیر دریافت کنید
OpticPro ST48 | Downloads | Plustek
کاربر شهرسختافزار
بازهم همان مشکل.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یکبار برنامه رو انیستال کنید . اثرات برنامه رو با ccleaner پاک کنید دوباره نصبش کنید اگر نشناخت باید ورژن های قدیمی تر این برنامه رو پیدا و نصب کنید .
- - - Updated - - -
شما یکبار برنامه رو انیستال کنید . اثرات برنامه رو با ccleaner پاک کنید دوباره نصبش کنید اگر نشناخت باید ورژن های قدیمی تر این برنامه رو پیدا و نصب کنید .
iranpg (30-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks