سلاممن یک برنامه میخواهم که بتوانم ویندوز 7 و 8.1 را در یک فلش بوت کنم ..... که هر موقع به نصب ویندوز احتیاج داشتم این دو در یک فلش باشند و از طریق فلش نصب کنم .آیا برنامه ای هست که این کار را بکند؟ممنون میشم اگر بود با آموزش برایم قرار بدهید
کاربر شهرسختافزار
سلاممن یک برنامه میخواهم که بتوانم ویندوز 7 و 8.1 را در یک فلش بوت کنم ..... که هر موقع به نصب ویندوز احتیاج داشتم این دو در یک فلش باشند و از طریق فلش نصب کنم .آیا برنامه ای هست که این کار را بکند؟ممنون میشم اگر بود با آموزش برایم قرار بدهید
|
|
بهترین برنامه که میشناسم
Universal USB Installer – Easy as 1 2 3 | USB Pen Drive Linux
*MoJtAbA* (16-08-14), Morteza.m1371 (16-08-14), Rezasam1 (16-08-14), S.HAMID.M (16-08-14)
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم با این برنامه میشود ویندوز 7 و 8 را در یک فلش با هم داشت؟
بعید میدونم . برای هر ویندوز نیاز به یک فلش دارید .البته با این میشه
YUMI – Multiboot USB Creator
http://www.pendrivelinux.com/yumi-mu...t-usb-creator/
با این هم میشه
http://www.pendrivelinux.com/xboot-m...o-usb-creator/
*MoJtAbA* (16-08-14), Morteza.m1371 (16-08-14), S.HAMID.M (16-08-14)
کاربر شهرسختافزار
یعنی هیچ برنامه ای نیست بتواند این کار را بکندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فلش 32 دارم میخوام اگر بشه دو یا سه تا ویندوز را با هم داشته باشم و بوت کنم
با تشکر
|
|
پست بالا رو کامل کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.HAMID.M برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (16-08-14), S.HAMID.M (16-08-14)
کاربر شهرسختافزار
من یک بار با این برنامه YUMI کار کردم به فلش من حجم الکی داد و دیگر پاک نمیشد مجبورم کرد ببرم گارانتی برای تعویضبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید هم من بلد نبودم استفاده کنم!!!!!!!!!!!
باز هم تشکر
این روش هم تست کنید
How To Create MultiBoot USB Flash Drive (Windows 7 And XP)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks