با سلام
دوستان Office 365 هر چی سرچ میزنم. نتونستم جایی دانلود کنم . از کجا باید پیدا کردش؟ مگه سی روز رایگان نیست?
با سلام
دوستان Office 365 هر چی سرچ میزنم. نتونستم جایی دانلود کنم . از کجا باید پیدا کردش؟ مگه سی روز رایگان نیست?
|
سلام، دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
office 365 تحت cloud هست!
یعنی قابل دانلود کردن نیست و شما که میگین سی روز رایگان هست، احتمالا اکانتش 30 روز رایگان هست!
داخل سایتش هم نوشته که:
It's your great work, in the cloud
life24 (24-05-18), Mohammad-RI (23-05-18), Speed Racer (23-05-18)
ممنون پس این که باهاش دارن آفلاین کار میکنند چجور هست؟اگر فایل نصبی نداره؟ چجور میتونم تستی کنم و مقداری باهاش ور برم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط life24 در تاریخ 24-05-18 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما باید ابتدا یک ایمیل مایکروسافت بسازی مثلا live.com یا outlook.com
بعدا باید به سایت زیر بری و sign in کنی با یوزر و پسورد ایمیلی که ساختی
کد:https://www.office.com/
بعد از طی چند مرحله به صفحه زیر می رسی
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
مثلا شما word رو انتخاب کن و مثل ورد تو سیستمت می مونه ولی توی مرورگر باهاش کار می کنی و بعدش هم توی OneDrive ذخیرش می کنی. اینطوری در هر جایی با داشتن ایمیل و پسوردت می تونی روی فایل ها و سندهایی که داری کار کنی
AMD>INTEL (24-05-18), life24 (24-05-18), Mohammad-RI (24-05-18)
باشتکر از شما اما این Word Online هست . نه 365
Speed Racer (24-05-18)
Mohammad-RI (24-05-18), Speed Racer (24-05-18)
|
سلام ممنون مرحله اول که رفتم اینا امد. فکر نکنم بدون پول بشه جلو رفت نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان پیشنهاد چیست؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks