سلام خدمت اساتید گرام

بنده قصد خرید یک لپ تاب قدرمتند برای انجام کارهای گرافیکی و همچنین محاسباتی دارم‏ و مدل ایسوز gl553vd با هارد 1 ترا و 512 اس اس دی گرافیک 1050 تی آی و 16 گیگ رم با صفحه نمایش آی پی اس خریدم. بعد از تست و نصب ویندوز لپ تاب را تحویل گرفتم. شب وقتی شروع به استفاده کردم متوجه شدم در حاشیه های لپ تاب چند نقطه هست که هاله روشن دارن و این مشکل در پس زمینه های تیره کامل مشخصه ولی در زمینه های روشن معلوم نیست. با کمی جستجو در اینترنت متوجه شدم اشکال فوق با عنوان backlight bleeding شناخته میشه. با هزار بدبختی لپ تاب را به گارانتی سازگار برگردوندم و لپ تاب جدید تحویل گرفتم و همونطور آکبند بردم به فروشنده و شرط کردم که اگر قبول میکنید که در صورت باز کردن و مشکل دار بودن پس بگیرید باز کنیم در غیر اینصورت لپ تاب اکبند تحویل شما و پول بنده را پس بدین. فروشنده محترم با ذکر این نکته که این مشکل یک در میلیون اتفاق میوفته و نگران نباش پلمپ لپ تاب را باز کرد و در عین ناباوری این هم همون مشکل را داشت.

بعد از یکم جستجو در اینترنت چیزی که به دستم اومده اینه که این مشکل توی اکثر پنل های ips وجود داره (شما میتونید همین الان صفحه مانیتور خودتون را تست کنید )

چه مدلی برام پیشنهاد میکنید که این مشکل را نداشته باشه؟

اینم عکس نمونه از این مشکل
FullSizeRender 2.jpg