در حال حاضر
GE62 6QF Apache Pro
با چیپ گرافیکی GeForce GTX 970M GDDR5
Alexproto22 (26-10-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
لطفا به سوالات جدید من جواب بدین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه به نظر شما گرافیک 970 با حافظه ی 3 گیگ و هارد 5400 دور hhd بهتره یا گرافیک 960 با حافظه ی 4 گیگ و هارد 7200 دور و 126 یا 256 گیگ ssd و بقیه 1 ترابایت ssd?
و اینکه ایا تا سال بعد قیمت لپتاپ های با گرافیک 980 و با هارد ssd ارزون در حد همین 4600000 میشه یا نه؟
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
ببینید . برای گیم hdd و ssd نقشی ندارند . گرافیک 970 با سه گیگ حافظه بله قویتر از 960 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط parsa_rampage برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد میکنم صبر کنید تا لپتاپ های جدید با چیپهای سری 1000 وارد بازار ایران شوند .
کاربر شهرسختافزار
درست میگید اما ایا با قیمت مناسب به همراه لپتاپ بشه تا 4600000 هست یا خیلی بیشتر میشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودمم گرافیک 1060 رو خیلی دوست دارم.
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
همین حدود میشه . چون جایگزین سری 900 خواهند شد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط parsa_rampage برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks