به نظر میرسه مشکل درایور دارید . هر دو درایور گرافیک اینتل رو انیستال و از سایت اسوس نسخه جدید اینتل و جدیدترین نسخه nvidia هم از سایت های دانلود درایور بگیرید .
کاربر شهرسختافزار
سلام من حدود سه ماه میشه لپتاپ مدل asus G56JK-B رو خریدم از نظرات بقیه و نقد از لپتاپ بنظر قوی و بی نقص میومد ولی از روزی که خریدم باش مشکل داشتم مخصوصا با گرافیکش.مشکل من اینه که بعضی از دوستان گفتن که gta v رو با 50 فریم بازی میکنی ولی من 30-30 فریم میگرفتم یا witcher:wild hunt رو مدیوم بازی میکردم با 18-25 فریم یا دوستم لپتاپش گرافیکش 760 m هست arma 3 رو با 50 frame بازی میکنه ولی من با 30 .و یه چیز دیگه که بازی dayz که سیستم قوی نمیخواد رو با 8 فریم اجرا میکنه که باعث شد از انتخاب این لپتاپ کاملا پشیمون بشم.اگه میشه به من بگید مشکل از منه یا لپتاپ مشکل داره؟
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط erfan0o0 در تاریخ 13-09-15 انجام شده است
|
|
به نظر میرسه مشکل درایور دارید . هر دو درایور گرافیک اینتل رو انیستال و از سایت اسوس نسخه جدید اینتل و جدیدترین نسخه nvidia هم از سایت های دانلود درایور بگیرید .
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسخ سریعتون
اینویدیا ام 355.82 هست که اخریشه اینتل هم دارم دانلود میکنم که اخرین اپدیتش ماله پارساله.یعنی با این مشکلم حل میشه؟
هر دو درایو باید با ddu حذف بشن و سیستم ریست بشه اول اینتل رو نصب کنید و بعد nvidia بعد تک تک گزینه ها در کنترل پنل nvidia روی high performance ستبشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط erfan0o0 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
How to change NVIDIA Optimus graphics settings
کاربر شهرسختافزار
ببخشید ddu چیه؟از همون program and features پاک کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
erfan0o0 (14-09-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون ولی فکر نکنم یک دفعه همچی عوض شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
هیچ تاثیری نداشت به هر حال ممنون برای راهنمایی
کاربر شهرسختافزار
توی اینترنت چند جا دیدم اموش کامل نبود و چند نفر هم گفته بودن خطر ناکه اگه کامل اپدیت نشه و اینا.شما سایتی تمیشناسید که کاملا توضیح داده باشه من به مشکل برخورد نکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و یه سوال دیگه الان لپتاپ مشکل داره به نظر شما؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks