درخصوص رم معمولا دوتا 4 گیگ میندازن ولی پیشنهاد میکنم کلا عوض کنید اینجوری مطمئن تره
ببینید چه تو لپ تاپ چه pc واسه بازی تو 4k یه چهار هسته ای نسبتا خوب کافیه مخصوصا i7 باشه بیشتر گرافیک و حافظه گرافیکی مهمه این ASUD N552VW -H رزولوشن مانیتورش بالاتره و صفحه نمایشش بهتره وگرنه سخت افزاری با MSI GP62 7RD تفاوتی نداره .به نظرم 960M برای 4k پایینه
960m و 1050 جفتشون 4 گیگ و کارت های مناسب ولی رده میانی رو به پایینی هستند مخصوصا برای 4k برای همین شما MSI GP62 7RD رو تهیه کنید 1-چون 1050 یا 960m برای FHD مناسبه 2- چون 1050 سازگاری سخت افزاری بیشتری با DX12 داره
تراشه gtx 960 از 1050 gtx کمی قویتره ولی 960m از 1050 ضعیفتره

متاسفانه یه اشتباه خیلی بدی کردم من!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

msi gp 62 7rd پنلش ips نیست!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلکه قید شده :
فناوری wide view که با IPS-LEVEL هم شناخته میشود
راستش رفته بودم غرفه msi واسه تحقیق و بین دو مدلmsi pe60 7rd و msi gp62 7rd leapard شک داشتم که تازه فهمیدم هیچکدوم ips نیستن! بلکه یه سری کارهایی روشون ایجاد کرده msi و کیفیت رو برده بالا ولی ips نیستن
احتمالا tft باشن
دقیقتر بخوایم بررسی کنیم توی نقد و بررسی دیجی کالا روی این دو لپ تاپ نکته های مهمی گفته شده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

1_حالا با توجه به نوشته های دو عکس بالا بنظرتون چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
خیلی مردد شدم از وقتی فهمیدم IPS نیستن...:emoji_smiley-26:
متاسفانه توی غرفه msi روشن هم نداشت این دو لپ تاپ رو که بتونم مستقیما با چشمای خودم ببینم و نتیجه بگیرم که کیفیتش خوبه یا نه

تازه چیز های جالب تری هم فهمیدم : اینکه مدل msi gp 62 7rd رو فقط با رم 2133 MHz دارن!
2_دوستان فرق رم با فرکانس 2400مگاهرتز و 2133 مگا هرتز چیه و چقدر هست میزان تفاوت؟

ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید