کیفیت ال سی دی خیلی برام مهمه
قیمت تا 3800 هم ایرادی ندارد
سلام
من لپتاپ gl551jw ایسوس داشتم از امریکا برام اورده بود امروز به قیمت 3250 فروختم
حقیقتش اصلا" از صدا و صفحه نمایش این لپتاپ راضی نبودم تصویر بسیار ضعیف داشت رنگ ها خیلی کور و بی رنگ بود
این کانفیگش بود
- NVIDIA GeForce GTX 960M 2 GB GDDR5
- Intel Core i7 4720HQ (2.60 GHz)
- 8GB Memory 1 TB HDD
- 15.6" Full HD 1920 x 1080
- DVD Super Multi
تصمیم دارم این مدل لنوو بگیرم از دوستان کسی با برند لنوو کار کرده ؟ و کیفیت بدنه و سخت افزاری و نرم افزاری این برند چطور است ؟
Lenovo IdeaPad Y700 - A - 15 inch Laptop
از لحاظ قیمت فقط 200 گرونتر از لپتاپ من است ولی ال سی دی زده ips فکر کنم روشنتر و با کیفیتتر باشه
همچنین پردازنده و رم ddr4 توجه منو جلب کرده
کورد بهتر از این لپتاپ سراغ داریم ؟
|
|
کیفیت ال سی دی خیلی برام مهمه
قیمت تا 3800 هم ایرادی ندارد
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haroon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لپ تاپ مورد نظر شما فقط یک نقطه ضعف داره و اون هم اینه که ssd نداره اگه تا 4 میلیون می تونستی هزینه کنی یه کانفیگ از همین مدل وجود داره که ssd هم داره ولی خوب شما می تونی برای این مدل یک ssd جدا در اینده تهیه کنی
باتریش هم برای گیم زیاد قوی نیست ولی موردی نداره چون لپ تاپ های بالای 4 میلیونی ایسوس هم همین مشکل رو دارن چون من اعتقاد دارم وقتی لپ تاپی برای گیم ساخته می شه باید باتریش هم متناسب با اون باشه
از نظر کیفیت بدنه هم اگه حساب کنیم اگه شما لپ تاپ 2 میلیونی هم بخری کیفیت بدنه خوبی داره و کلا همه لپ تاپ ها از یک قیمتی که بالاتر می رن از همه لحاظ بهترین کیفیت رو ارائه می دن ولی کیفیت نرم افزاریش رو متوجه نشدم منظورت چیه
چون ملاک شما صفحه نمایش و صدای با کیفیته لازمه بدونی که صفحه نمایش این لپ تاپ ساخت ال جی و ips است که کیفیت ال جی زبانزده و اسپیکر هم ساخت JBL است که از نظر کیفیت در سطح بالایی قرار داره
به نظر من تو این رنج قیمت، از این لپ تاپ بهتر پیدا نمی کنی
این هم یک تصویر از کیفیت صفحه نمایش و زیبایی بدنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 30-08-16 انجام شده است
AMD>INTEL (30-08-16)
سلام عزیزم ممنون از نظر که دادید سپاس فراوانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدل که من تصمیم خریدش رو دارم فکر کنم در دو مدل ارایه میشه یکیش با رم 8 و دومی با رم 16 بقیه کانفیگ یادم نیست چیزی بالاتری هم داشت یا همین بود تفاوتش
این مدل که لینک دادم رم زده 8 گیگ نمیدونم قابلیت ارتقا به 16 یا بالاتر داره یا نه
و در اخر شما فرمودید ال سی دی های لنوو از شرکت ال جی است
مطمینید مال شرکت ال جی است ؟
بقیه دوستان نظری ندارند ,؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرکت افق لنوو اسمبل یا گارانتی میکنه ؟؟؟؟
البته تو کانفیگش زده ips ولی بعید میدونم ips باشه
تو پست اول هم ذکر کردم اگه 3800 هم بشه اشکالی نداره فقط گرافیک و تصویرش خوب باشه
قطعات لپتاپ وارد میکنه عزیز . منظورم این بود میتونی پنل این اسوس رو عوض کنی با مدل IPSبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haroon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرکت افق لنوو اسمبل یا گارانتی میکنه ؟؟؟؟
البته تو کانفیگش زده ips ولی بعید میدونم ips باشه
تو پست اول هم ذکر کردم اگه 3800 هم بشه اشکالی نداره فقط گرافیک و تصویرش خوب باشه
اهان
اسوس فروختم به یکی از دوستان 3250 بهش دادم
اینو از امریکا برام اورده بود کارتنش را خودم باز کردم خیلی کم استفاد کرده بودم در حد بود
خوب فروختم زیر قیمت دادم ؟
چون طرف اشناهه احتمال اینکه پشیمان بشه است اگه ارزون فروختم پسش بگیرم
گارانتی LENOVO سازگارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haroon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجت را به 4 میلیون برسونی این هم گزینه خوبیه
GE62 6QD Apache Pro MSI
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks