سلام به همگی
خواهش می کنم از عزیزان که ناراحت نشن چون این حرف به صورت کلیه
به خاطر تدابیر ارزنده دولت تدبیر و امید قیمت تمامی قطعات انقدر زیاد شده که با 7 میلیونی که می شد یک لپ تاپ گیمینگ بسیار خوب خرید الان با 8 میلیون نمی شه یک لپ تاپ معمولی هم خرید.
اما درسته که قطعات گرون شدن ولی نباید رویا پردازی هم صورت بگیره و طوری شرایط رو در نظر بگیریم که کلا همه از خریدن منصرف بشن. من خودم با یک پردازنده 2 هسته ای بسیار ضعیف و 4 گیگ رم تمامی با تتمامی نرم افزارهای شرکت Adobe کار کردم حتی Premier . گرافیک خیلی هم ضعیفی دارم
بنابراین به راحتی می شه با یک پردازنده 4 هسته ای جدید و 8 گیگ رم و کارت های گرافیک معمولی و یک ssd ارزون 120 کارها رو به راحتی انجام داد. مثلا به شخصه دیدم کسانی که کارهایی با افترافکت می کنن و موزیک ویدئو می سازن با یک پردازنده 4 هسته ای و 8 گیگ رم اینکارو می کنن و اتفاقا وقتی آدم اینا رو می بینه از کیفیتشون شگقت زده می شه.
به نظرم ما باید برای هر فردی بر اساس بودجه ای که داره بتونیم یک سیستمی پیشنهاد بدیم چون هم کسانی که زمینه فروش فعالیت دارن بالاخره زن و بچه دارن و زندگیشون باید بچرخه و هم کاربران بتونن با حداقل هزینه یا اون بودجه ای که دارن یه کاری بکنن چون در غیر این صورت زمان رو از دست میدن و متاسفانه هرچی ما میشینیم ارزون تر بشه بدتر گرون تر می شه.

Bookmarks