سلام بالا توضیح دادم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دستگاه در تست عملی من خوب بود . توصیه هم کردم به این دوستمون با این بودجه امکان خرید دستگاه خیلی قدرتمند ندارند .
ارسال بنچمارک های دسکتاپ در تاپیک لپتاپ اصلا صحیح نیست .
تمام این موارد را اطلاع دارم .
بحث درباره یک لپتاپ با 8 میلیون قیمت هست . در متن هم نوشتم بهتره دستگاه استوک تهیه کنند .
مقایسه 1030 با پردازنده گرافیکی یک لپتاپ اقتصادی با من شوخی دارید عزیز دل برادر .
لطفا بر اساس خواسته کاربر و بر طبق اون پیشنهاد بدید .
از زده تو جاده خاکی و بیان یک یکسری موارد که بنچمارک پردازنده دسکتاپ یا گرافیک pc کمکی نمیکنه .
- - - Updated - - -
سلام بالا توضیح دادم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دستگاه در تست عملی من خوب بود . توصیه هم کردم به این دوستمون با این بودجه امکان خرید دستگاه خیلی قدرتمند ندارند .
بحث درباره یک لپتاپ با 8 میلیون قیمت هست . در متن هم نوشتم بهتره دستگاه استوک تهیه کنند .
مقایسه 1030 با پردازنده گرافیکی یک لپتاپ اقتصادی با من شوخی دارید عزیز دل برادر .
از زده تو جاده خاکی و بیان یک یکسری موارد که بنچمارک پردازنده دسکتاپ یا گرافیک pc کمکی نمیکنه .
- - - Updated - - -
از زدن تو جاده خاکی و بیان یک یکسری موارد که بنچمارک پردازنده دسکتاپ یا گرافیک pc کمکی نمیکنه .
شما مگه تست کردید که گرافیک لپتاپ رو پشتیبانی نمیکنه . لطفا مدرک بیارید .
به طور مثال طرف پول خرید پراید رو داره بعد شما بهش بگید با این ماشین نمیتونه 150 کیلومتر بره باید مثلا دنا بخره. لطفا کمی منطق باشید . خود کاربر هم گفت اصراری بر پریمیر نیست .
پیشنهادات رو لطفا بر اساس بودجه کاربر بدید . من این دستگاه رو پیشنهاد دادم در دو پست هم گفتم که باید دنبال دستگاه استوک باشه
بحث رو کشاندن به چارت های غیر مرتبط یعنی اشتباه
مجدد میگم چنین بحث ها شما اشتباه هست . بر اساس واقعیت و شرایط کاربر باید نظر داد .بحث درباره قدرت گرافیک و پردازنده دسکتاپ برای شخصی که قصد خرید لپتاپ داره نه منطقی نیست و هم خارج بحث تاپیک هست . لطفا از نقل و قول مطالب جدا خوداری کنید .
تنها مشکلی که این دستگاه داره تو این رنج قیمتی رم دستگاه است که در پست های قبلی گفتم باید به 12 گیگ اپگرید بشه .

Bookmarks