بیاییم بحث رو به شکل مقایسه ای ادامه بدیم..یکی از مهمترین انتخابهای من هم از اول سونی بوده و بس و خودم هم به بقیه همین پیشنهاد رو می کنم..

صحبت من اینه که شرکتهای دیگه مطابق نیاز کاربرا مدلی برای ارائه دارند،چرا نیاییم درباره انها بحث کنیم و بگیم چرا به غیر از سونی نه؟! و هر کسی دلیلشو از انتخابی که میکنه بگه..

اول خودم : نیاز من در مورد داشتن یک لپ تاپ اینه که شاید دیگه حوصله رفتن پشت PC و کار کردن با نرم افزارهایی که روزانه با انها کار میکنم و عمدتا در مورد برنامه نویسی و شبکه و تا حدی هم اینترنت هست رو ندارم..چون می خوام چیزی مثل یک کتاب دستم باشه و هر وقت خواستم باز کنم،ببندم،استفاده کنم و اونم در کوتاهترین زمان ممکن..که برای من کارهای به قولی دم دستی حساب میشه که چه تو خونه یا دانشگاه و البته سفر کنارم باشه..این از استفاده من!

حالا میریم سر قطعات و سیستمی که انتظار دارم..
بدون شک من طرافدار سری core i7 هستم و کاری با سری cpu های قبلی ندارم..دوم RAM که اینطور که معلومه حافظه مورد نیاز حداقل 4 گیگ هست، بماند که DDR2 یا DDR3 باشه،هر چند خودم دومی رو ترجیح میدم..هارد معمولا 320 یا 500 هست که انچنان تغییری در بحث ما نداره..قطعه مهم گرافیک هست که بسته به نیاز هر کس باید فرق کنه،یکی فقط بازی میکنه،خوب بره سراغ مدل های Toshiba ،یکی کارهای گرافیکی داره،یکی هم مثل من انتظار زیادی از گرافیک نداره ولی حداقل می خوام Geforce GT 256M یا ATI باشه که تا همین حد کار منو راه میندازه..
میمونه پورتها و رزولوشن و البته اندازه مونیتور،LCD یا LED ،که البته دومی برای من مفیدتره..و همچنین ضمانت های معتبر در جایگاه خدمات دهی مهم هستن..و چیزی که قبلا گفتم طول عمر باتری هست..که 9 cell مورد پسند منه..من با توجه به این خواسته ها سری F سونی و همچنین بعضی از مدلهای جدید Dell مثل Studio 1557 و HP DV6 رو ترجیح می دم..

حالا می خوام هر کس خواسته خودشو از لپ تاپی که می خواد بگه و مدل های که میپسنده رو معرفی کنه تا بدونیم دقیقا در چه مدل و برندی با هم بحث کنیم..