این مدل رو بیشتر میپسندم . پردازندش هم بسیار قویه
Lenovo ThinkPad E540 - F - لپ تاپ لنوو تینک پد E540
سلام راستش توی نت برای بهترین لپتاپ برای بازی و اینجور چیزا میگشتم که به این سایت برخوردم
خب برم سراغ اصل مطلب
بین چند تا لپتاپ گیر کردم !
تا سه میلیون تومن میتونم بدم
یکی که چشمامو هم گرفته اینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Lenovo IdeaPad Z4070 - B
یکی دیگه اینه
Laptop Asus X550ZE
البته بیشتر دلم لنوو رو میخواد چون سی پی یوش اینتل هست و بهتر !
گرافیکش هم نویدا که از بهترین هاست !
حالا دوستان لطف کنید راهنمایی کنید که چکار کنم ؟
فرق این دو لپتاپ بیشتر در چیه ؟
به نظرتون بازی های سنگین مثلا assasins creed unity رو میشه با گرافیک بالا بازی کرد با اینا ؟
اگر دوستان لپ تاپ دیگه ای با این مشخصات میشناسند لطف کنند و معرفی کننند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
این مدل رو بیشتر میپسندم . پردازندش هم بسیار قویه
Lenovo ThinkPad E540 - F - لپ تاپ لنوو تینک پد E540
alibay (07-02-15)
سی پی یو و گرافیک و باتری عالینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر برای معرفی
فقط یه سوال
الان گرافیک دو روشه یا چهار ؟!!!
alibay (07-02-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می ارزه دو گیگ بدم اپگرید بشه گرافیکش ؟؟ چقدر میره رو قیمتش به نظر شما ؟
لامصب سی پی یوش اخر سی پی یوعه !!!
به نظر من دو گیگ کافیه . 4 گیگ برای لپتاپ لزومی نداره . cpu این مدال قابل قیاس با مدلی که خودتون گفتید نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibay برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alibay (08-02-15)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks