پاسخ: مشاوره برای خرید لپتاب (asus rog g551jm یا lenovo Y5070 uhd)
نقل قول:
من با لنوو توی بازار موبایل کار کردم ,صفحه و کیبوردش خیلی نرم بود ولی وقتی که خواستم تایپ کنم یخورده دکمه ها زیر دستم فرو نمیرفت ولی با ایسوس که تو پاساژ رضا کار کردم کیبوردش خیلی بهتر بود ,صفحشم خیلی خوب بود (بهتر از لنوو)
یه چیزی هم در مورد گرافیک بگم ,شما نگاه به گرافیک یا پردازنده های دستکتاپ نکنید بگید که مثلا با GTX 960 میشد راحت بازی Run کرد پس اگه لپ تاپی هم GTX 860M هم باشه مثل GTX 960 هست. پس روی GTX 860 یا GTX 850 بودنشون زیاد حساس نشین .
در مورد طراحی هم بگم که سنگینی ایسوس خیلی با جذبه ترش کرده,من خیلی بیشتر میپسندمش.:great:
ممنون
فقط ینی نگران گرافیکش نباشکم میتونه از پسه بازی ها بر بیاد حداقل روی های؟
و این که این کیفیت صفحه ش واقها اونطوری که میگن خوبه دیگه ینی بخرم نزنه تو ذوقم؟
راستی یه سوال سیستم خنک کنندگیش از پسش بر میاد؟
صداش هم به اندازه n550 ها هست؟؟
راستی طراحیش چطوریه؟؟ خوشمله؟ :D
ضخامتش وحشتناک زیاده؟؟؟ ینی حسه این لپ تاپ قدیمیا رو میده؟
داداش ممنون میشم جواب بدید
متشکرم:11():
نقل قول:
ممنون
فقط ینی نگران گرافیکش نباشکم میتونه از پسه بازی ها بر بیاد حداقل روی های؟
و این که این کیفیت صفحه ش واقها اونطوری که میگن خوبه دیگه ینی بخرم نزنه تو ذوقم؟
راستی یه سوال سیستم خنک کنندگیش از پسش بر میاد؟
صداش هم به اندازه n550 ها هست؟؟
راستی طراحیش چطوریه؟؟ خوشمله؟ :D
ضخامتش وحشتناک زیاده؟؟؟ ینی حسه این لپ تاپ قدیمیا رو میده؟
داداش ممنون میشم جواب بدید
متشکرم:11():
ببینید گراافیکی که تو لپ تاپ بکار میره سری موبایلیتی هست و خیلی تفاوت دارن با کارت هایی که تو دسکتاب یا سیستم های گیمینگ استفاده میشه .(توی پست قبلی هم اشاره کردم)
کیفیت صفحه ASUS رو دیدم و بهتر از Lenovo بود. (مخصوصا زاویه دید که هرچی خواستم رنگ ها قاطی یشه با تغییر زاویه ,رنگش تغییر نکرد.)
سیستم خنک کنندگی و کیفیت قطعات بکار رفته تو ایسوس بهتر از لنوو هست. این کاملا مشهوده.
صداش رو تست نکردم ولی مهم اینکه چیپ صدای قویی داره و اگه صدای با کیفیت تر میخواین مستلزم بلندگو با کیفیت هست.
طراحی ایسوس خیلی خیلی از لنوو بهتره.
شما دارین لپ تاپ گیمینگ میخرین نه mac book air پس ضخامتش قطعا خیلی بیشتر از mac book air هست.( و همچنین وزنش)
ولی ضخامتش زمخت نیست و کاملا گویای اینکه لپ تاپ قویه هست. (مثل muscle car ):Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):
نقل قول:
ببینید گراافیکی که تو لپ تاپ بکار میره سری موبایلیتی هست و خیلی تفاوت دارن با کارت هایی که تو دسکتاب یا سیستم های گیمینگ استفاده میشه .(توی پست قبلی هم اشاره کردم)
کیفیت صفحه ASUS رو دیدم و بهتر از Lenovo بود. (مخصوصا زاویه دید که هرچی خواستم رنگ ها قاطی یشه با تغییر زاویه ,رنگش تغییر نکرد.)
سیستم خنک کنندگی و کیفیت قطعات بکار رفته تو ایسوس بهتر از لنوو هست. این کاملا مشهوده.
صداش رو تست نکردم ولی مهم اینکه چیپ صدای قویی داره و اگه صدای با کیفیت تر میخواین مستلزم بلندگو با کیفیت هست.
طراحی ایسوس خیلی خیلی از لنوو بهتره.
شما دارین لپ تاپ گیمینگ میخرین نه mac book air پس ضخامتش قطعا خیلی بیشتر از mac book air هست.( و همچنین وزنش)
ولی ضخامتش زمخت نیست و کاملا گویای اینکه لپ تاپ قویه هست. (مثل muscle car ):Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):
ممنون دیگ دارم کم کم جذب این مدل میشم :D
پس دیگه بیخیال لنوو بشم برم سمته همین؟
راستی میگم از این لپتاب ایسوس g551jm خبر دارید انگار تو ایران نیس ولی بعضی ها هم میگن هست که سایت زومجی هم اونو نقد و برسی کرده
میخواستم ببینم قیمتش چنده اون اگه باشه که عالیه البته تو همین قیمت :D
نقل قول:
ممنون دیگ دارم کم کم جذب این مدل میشم :D
پس دیگه بیخیال لنوو بشم برم سمته همین؟
راستی میگم از این لپتاب ایسوس g551jm خبر دارید انگار تو ایران نیس ولی بعضی ها هم میگن هست که سایت زومجی هم اونو نقد و برسی کرده
میخواستم ببینم قیمتش چنده اون اگه باشه که عالیه البته تو همین قیمت :D
g551jm که حداقل 4.500.000 هست.
من نمیگم بیخیال مدلی بشین که بعدا بگن تعصبی مشاوره دادم. (مثلا برد های ایسوس با چیپ X99 یه سری مشکلات داشت که اگه میخواستم تعصبی باشم نباید لپ تاپش رو پیشنهاد میدادم ولی خوب توی این مدل و کانفیگ لپ تاپ واقعا سنگ تموم گذاشته.asus rog g551jm )
نقل قول:
g551jm که حداقل 4.500.000 هست.
من نمیگم بیخیال مدلی بشین که بعدا بگن تعصبی مشاوره دادم. (مثلا برد های ایسوس با چیپ X99 یه سری مشکلات داشت که اگه میخواستم تعصبی باشم نباید لپ تاپش رو پیشنهاد میدادم ولی خوب توی این مدل و کانفیگ لپ تاپ واقعا سنگ تموم گذاشته.asus rog g551jm )
نه این چه حرفیه :love:
ینی الان این مدل هست تو تهران؟
کسی هس که این لپتابو داشته باشه؟؟
نقل قول:
نه این چه حرفیه :love:
ینی الان این مدل هست تو تهران؟
بودنش که ,مگه میشه پیدا نشه ,تو تهران شما هرچی بخوای پیدا میکنی, ولی چون موجودیش کم شده شما رو مهمون جیبتون میکنن حسابی:lol:
این 4.500.000 که گفتم کمترین قیمتی هست که دیدم شاید قسمت های پرتی هم مثل 5.000.000 هم بدن:1. (27):
آقا منم بعد از خوندن این تاپیک سوالاتی برام پیش اومده.اول اینکه دوست عزیزمون جناب black storm تا جایی که من میدونم قیمت این مدل ایسوسی که شما مد نظرتون هست خیلی بالاتر از 3.5 یا 3.7 میلیون هست.(این مدل ایسوس دو تا کانفیگ داره یکیش 750 گیگ هارد و 8 گیگ رم و گرافیک 2 گیگ داره که حدود 3.5 میلیونه.یکی دیگش 1 ترا هارد و 16 گیگ رم و گرافیک 4گیگ داره که حدود 5 میلیون هست.حالا من نمیدونم کدوم کانفیگ مد نظر شما هست)اول در جریان این مورد باشید.دوم اینکه باز تا جایی که من تحقیق کردم مدل وای5070 لنوو با صفحه نمایش 4k و 16 گیگ رم(بالاترین کانفیگ وای50 در ایران)صفحه نمایشش ips نیست و همون tft led همیشگی هست.اگر تو خود سایت لنوو رو هم نگاه کنید فقط یکسری از مدلهای فول اچ دی وای 50 صفحه نمایش ips دارن.(که ظاهرا تو ایران نیومدن)همچنین اگر نظرات استفاده کنندگان این لب تاپ در دیجی کالا رو هم بخونید میبینید که گفتن صفحه نمایشش ips نیست و همشون از این مورد گله داشتن.اما به خاطر قیمت مناسبش از ایسوس بهتره.البته همین وای50 با کانفیگی که گفتم هم در حدود 4 میلیون قیمت داره.مگر با 8 گیگ رمش رو انتخاب کنید که کمی ارزونتره.در هر صورت قطعا اگر این دو لب تاپ هم قیمت بودند ایسوس مدل خیلی بهتری بود.اما با توجه به قیمت من لنوو وای50 رو ترجیح میدم.اگر اشتباهی در صحبتهای من هست لطفا دوستان تصحیحش کنن.متشکرم.در مورد ips بودن یا نبودن صفحه نمایش وای50 به اینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] از سایت اصلی خود لنوو مراجعه کنید.
نقل قول:
آقا منم بعد از خوندن این تاپیک سوالاتی برام پیش اومده.اول اینکه دوست عزیزمون جناب black storm تا جایی که من میدونم قیمت این مدل ایسوسی که شما مد نظرتون هست خیلی بالاتر از 3.5 یا 3.7 میلیون هست.(این مدل ایسوس دو تا کانفیگ داره یکیش 750 گیگ هارد و 8 گیگ رم و گرافیک 2 گیگ داره که حدود 3.5 میلیونه.یکی دیگش 1 ترا هارد و 16 گیگ رم و گرافیک 4گیگ داره که حدود 5 میلیون هست.حالا من نمیدونم کدوم کانفیگ مد نظر شما هست)اول در جریان این مورد باشید.دوم اینکه باز تا جایی که من تحقیق کردم مدل وای5070 لنوو با صفحه نمایش 4k و 16 گیگ رم(بالاترین کانفیگ وای50 در ایران)صفحه نمایشش ips نیست و همون tft led همیشگی هست.اگر تو خود سایت لنوو رو هم نگاه کنید فقط یکسری از مدلهای فول اچ دی وای 50 صفحه نمایش ips دارن.(که ظاهرا تو ایران نیومدن)همچنین اگر نظرات استفاده کنندگان این لب تاپ در دیجی کالا رو هم بخونید میبینید که گفتن صفحه نمایشش ips نیست و همشون از این مورد گله داشتن.اما به خاطر قیمت مناسبش از ایسوس بهتره.البته همین وای50 با کانفیگی که گفتم هم در حدود 4 میلیون قیمت داره.مگر با 8 گیگ رمش رو انتخاب کنید که کمی ارزونتره.در هر صورت قطعا اگر این دو لب تاپ هم قیمت بودند ایسوس مدل خیلی بهتری بود.اما با توجه به قیمت من لنوو وای50 رو ترجیح میدم.اگر اشتباهی در صحبتهای من هست لطفا دوستان تصحیحش کنن.متشکرم.در مورد ips بودن یا نبودن صفحه نمایش وای50 به این
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] از سایت اصلی خود لنوو مراجعه کنید.
بله حق با شماست . صفحه نمایش lenovo ...
ips نیست و tn هست . ولی نسبتا زاویه دید بهتری نسبت به سایر مدلهای tn دارد .
با توجه به تایید جناب amd>intel من به این نتیجه رسیدم که اگر کیفیت صفحه نمایش برات مهمتر هست ایسوس رو بردار(یعنی مدل g551jm).خصوصا با ذکر این مورد که وای50 صفحه نمایش براق هم داره و زیر نور آفتاب یا لامپ پور نور باید قید استفاده ازش رو بزنی.اما اگر سخت افزار قویتر و تعداد فریم بالاتر در بازیها برات مهمه 100 درصد وای50 الترا اچ دی لنوو با قیمت مناسبی که داره از ایسوس بهتره.