این هم بررسی مدل lenovo مد نظر خودتان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
این هم بررسی مدل lenovo مد نظر خودتان
عزیز همانطور که آقا امید گفتن میتونید سوال کنید با بودجه لپ تاپ مناسب تهیه کنیدنقل قول:
ولیمن گیگابایت رو ترجیح میدم به لنوو
به نظرتون و با توجه به لینکی که دادید لپتابش چطوریهنقل قول:
میگم به غیر از ایسوس تو این قیمت چه لبتای بهتر از اینه
در مورد lenovo نمیتونم با جدیت بگم حتما تهیه کن . چون موارد مشکلات عجیب و غریب تو یکسری از مدلهاش هست .تو لپتاپ های با کانفیگ بالا باید به خنک کنندگی دستگاه خیلی دقت کرد .از نظر مشخصات لپتاپ خوبیهنقل قول:
این بررسی مجله pcmag از این لپتاپ
نظر خریداران سایت newegg هم حتما بخونید
ممنوننقل قول:
این خنک کنندگیش هم که یه فن روی cpu و یکی هم روی gpu داره
تو سایتا مختلف دیدم که تو سنگین ترین کارا وبازی دما بین 60 تا 70 هستش که عالیه
البته تو فروم های همسایه هم با چند نفر خصوصی صحبت کردم میکن که تو بازی مداوم کالاف ادونسد وارفر تا دوساعت دما به 71 رسیده بود
به نظرتون خوبه یا نه؟
اون بررسی های خریداران سایت NEWEGG رو بخونید بعد تصمیم بگیرید . به هر حال هر لپتاپی ضعف های خودش رو دارد . این مدل با توجه به کانفیگش مورد خوبیه .نقل قول:
سلام
شرمنده دوباره مزاحم شدم
نمیدونم شاید زیبایی لنوو y5070 رو کنار بزارم برم سمت ایسوس
یه سوال داشتم این ایسوس g56jk چطوریاس خوبه؟
تا حالا باش کار کردین؟ این مدل هم صفحش واقعاعالیه؟ طراحیش و ضخامتش تو ذوق میزنه؟
و مهمترینش گرافیکشه که برام مهمه به نظرتون همه باز هارو تو گرافیک های میتونم اجرا کنم؟
- - - Updated - - -
سلام
شرمنده دوباره مزاحم شدم
نمیدونم شاید زیبایی لنوو y5070 رو کنار بزارم برم سمت ایسوس
یه سوال داشتم این ایسوس g56jk چطوریاس خوبه؟
تا حالا باش کار کردین؟ این مدل هم صفحش واقعاعالیه؟ طراحیش و ضخامتش تو ذوق میزنه؟
و مهمترینش گرافیکشه که برام مهمه به نظرتون همه باز هارو تو گرافیک های میتونم اجرا کنم؟
این لپتاپ هم خوب است . کیفیت ساختش مقداری از lenovo بهتر هست .نقل قول:
همه چه کیفیت ساخت نیستنقل قول:
الان صفحه و اونچیزایی که پرسیدم رو میشه جواب بدید
ممنون
من با لنوو توی بازار موبایل کار کردم ,صفحه و کیبوردش خیلی نرم بود ولی وقتی که خواستم تایپ کنم یخورده دکمه ها زیر دستم فرو نمیرفت ولی با ایسوس که تو پاساژ رضا کار کردم کیبوردش خیلی بهتر بود ,صفحشم خیلی خوب بود (بهتر از لنوو)نقل قول:
یه چیزی هم در مورد گرافیک بگم ,شما نگاه به گرافیک یا پردازنده های دستکتاپ نکنید بگید که مثلا با GTX 960 میشد راحت بازی Run کرد پس اگه لپ تاپی هم GTX 860M هم باشه مثل GTX 960 هست. پس روی GTX 860 یا GTX 850 بودنشون زیاد حساس نشین .
در مورد طراحی هم بگم که سنگینی ایسوس خیلی با جذبه ترش کرده,من خیلی بیشتر میپسندمش.:great: