black storm (30-03-15), david-ebi (29-03-15)
این بررسی دقیقش هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Lenovo IdeaPad Y50-70 (59424712) Notebook Review Update - NotebookCheck.net Reviews
black storm (30-03-15), david-ebi (29-03-15)
البته اگر بخواهم دقیقتر بگم مدل 5 میلیونی ایسوس که قدرت سخت افزاری و گرافیکش هم با وای50 لنوو یکی هست.فقط مدل 3.5 میلیونی ایسوس کمی ضعیفتر هست.(که به نظر من بازم میرزه به وای 50 لنوو.فقط 250 گیگ هاردش حجم کمتر داره و گرافیکش 2 گیگ حجم کمتری داره و رمش هم به جای 16 برابر با 8 گیگ هست).این تفاوتها فکر نمیکنم تاثیر آنچنانی در کیفیت اجرای بازیها بزاره
|
سلام دوستان
من خیلی اتفاقی این تاپیک رو دیدم . من خودم یه ماه پیش g551 رو از بازار رضا خریدم . چهار و چهارصد .کیفیت صفحه نمایش که واقعا حرف نداره. بدون هیچ تعصبی میگم . من الان رو سیستم بازی ها COD AW , ،Thief, watch dogs رو دارم و همشون با ultra بدون هیچ افت فریم اجرا میشن.موقع اجرای بازی ها باد خروجی از فن داغه ولی روی کیبورد و تاچ پد خنکه.
کانفیگی که من دارم 16 گیگ رم و یک ترا هارد + 24 گیگ ssd و کارت گرافیک GTX 860m
ضخامتش خیلی زیاد نیس در ضمن کیف و موس و هدست هم داشت
اگه سوالی دارید در خدمتم
black storm (30-03-15)
سلام دوسته عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخواستم این ایسوس g551jm رو بگیرم که فهمیدم گرونه قیدشو زدم کلا :D
الان نظرم رو ایسوس g56jk هس که بعضی دوستان هم پیشنهاد دادن
فقط میخواستم بپرسم این مدلی که الان مد نظر هست واقعا با این که صفحه نمایشش مات هستش کیفیت خوب و دلپذیری داره؟
کیفیت بندگوهاش واقعا اونطور که میکن عالیه؟
و همچین قدرت کولینکش خوبه نسبت به یه دونه فن داشتنش؟ البته نمیگم نباید یه دونه داشته باشه درکل میتونه از پسش بر اد و خوب خنک باشه؟
و یه سوال این که اینی که میگن نمیدونم چینش قطعات لنوو بده و باعث خرابی مییشه و خیلی ابتدایی هستش راسته؟؟
ایسوس کیفیت مین بردش خوبه و همچینن تحمل گرماش؟
خیلی ممنون اگه به تمتم سوالاتم جواب بدید
از دوسته عزیزمون AMD>INTEL هم درخواست دارم کمک کنن
با تشکر از همه
کلا این g56jk
یا
lenovo Y5070
حیف که جهار چهارصد زیاده برامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bargozideh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگه ارزون بود...........
دادا میشه کلا از همه چیش بگی؟ از کیفیت بلندگوش چون میگن ایس مدل زیاد خوب نیس اره؟؟
خوشکل و نازکه؟
ممنون میشم تجربیاتتو بگی
دوست عزیزم من خودم هم در شرف خریدن لب تاپ گیمینگ تا حدود 4 میلیون هستم و در درجه اول در مورد y5070 لنوو خیلی تحقیق کردم و بعدشم درباره ایسوس g551jm تحقیق کردم.لنوو وای50 از همه نظر عالیست اما همونطور که گفتم صفحه نمایشش به علت ips نبودن و براق بودن در این رده قیمتی ضعیف هستش.اما سخت افزار خوبی داره برای بازی.اما ایسوس g551jm اونم با کانفیگ رم 16 گیگش هم همین قدرت سخت افزاری رو داره و هم صفحه نمایشش ips هست و عالی و مات هم هست که شما میتونی جاهای پر نور هم استفاده کنی.اما مشکلش اینه که الان ظاهرا 1 تا 1.2 میلیون گرونتر از وای50 هستش.دوست دیگمون که 4400 گرفتن خیلی قیمت خوبی گرفتن اگر الان پیدا بشه با این قیمت.اما مدل g56jk اگر میخواهی بگیری با اینکه صفحه نمایش ips داره و قیمتشم مناسبه اما به نظر من لنوو وای50 بهتره.چون این مدل ایسوس کارت گرافیک 850 داره که با اینکه خیلیا میگن زیاد با 860 تفاوتی نداره اما طی تحقیقات متوجه شدم اتفاقا خیلی هم فرق دارد و 860 خیلی بهتر است.من خودم شخصا سخت افزار قویتر رو اینجا به صفحه نمایش ترجیح میدم.اما شما صاحب اختیاری دیگه اینجا.ضمن اینکه تو این لینک ایسوس g551jm با کانفیگ رم 8 گیگ رو قیمتشو زده و موجود هم داره.از نظر من سخت افزارش آنچنان ضعیفتر از وای50 نیست با صفحه نمایش ips وقیمت مناسب.در هر صورت هر چی خودت میدونی دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من خودم چون اغلب استفاده ام در جاهایی هست که زیر سقفه و لامپ پر نور هم وجود نداره و روی سخت افزار بیشتر حساسم احتمالا همین لنوو وای50 رو میگیرم.
black storm (30-03-15)
خوب وای50 با صفحه نمایش 4k و رم 16 هم که تقریبا 4 میلیون هستش.به نظر من اگر با 4400 این مدل ایسوس گیر بیاد ارزش خرید دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black storm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برا شما مدل گرافیکش دقیق چی هست میشه چک کنید و دقیقا بنویسید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ینی امکانش هست وایسم تا تابستون میشه 4 تومن؟
مرسی
|
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متوجه حرفاتون هستم و کلا یه شبانه روز من برای گرافیکه دوتا دشاتم تحقیق میکردم
من هم گرافیک خوب میخوام که بازی هارو حداقل رو های بیاره هم صفحه ای پی اس
موندم این g56 jk میتونه بازی هارو رو های بیاره واقعا و مشکلی نداشته باشه؟
اگه این ایسوس g551 با گرافیک 860m اش به قیمت4 تومن برسه که ینی خداس
david-ebi (30-03-15)
کدوم مدل یا مدلها گرافیکش چی هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black storm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks