آقا منم بعد از خوندن این تاپیک سوالاتی برام پیش اومده.اول اینکه دوست عزیزمون جناب black storm تا جایی که من میدونم قیمت این مدل ایسوسی که شما مد نظرتون هست خیلی بالاتر از 3.5 یا 3.7 میلیون هست.(این مدل ایسوس دو تا کانفیگ داره یکیش 750 گیگ هارد و 8 گیگ رم و گرافیک 2 گیگ داره که حدود 3.5 میلیونه.یکی دیگش 1 ترا هارد و 16 گیگ رم و گرافیک 4گیگ داره که حدود 5 میلیون هست.حالا من نمیدونم کدوم کانفیگ مد نظر شما هست)اول در جریان این مورد باشید.دوم اینکه باز تا جایی که من تحقیق کردم مدل وای5070 لنوو با صفحه نمایش 4k و 16 گیگ رم(بالاترین کانفیگ وای50 در ایران)صفحه نمایشش ips نیست و همون tft led همیشگی هست.اگر تو خود سایت لنوو رو هم نگاه کنید فقط یکسری از مدلهای فول اچ دی وای 50 صفحه نمایش ips دارن.(که ظاهرا تو ایران نیومدن)همچنین اگر نظرات استفاده کنندگان این لب تاپ در دیجی کالا رو هم بخونید میبینید که گفتن صفحه نمایشش ips نیست و همشون از این مورد گله داشتن.اما به خاطر قیمت مناسبش از ایسوس بهتره.البته همین وای50 با کانفیگی که گفتم هم در حدود 4 میلیون قیمت داره.مگر با 8 گیگ رمش رو انتخاب کنید که کمی ارزونتره.در هر صورت قطعا اگر این دو لب تاپ هم قیمت بودند ایسوس مدل خیلی بهتری بود.اما با توجه به قیمت من لنوو وای50 رو ترجیح میدم.اگر اشتباهی در صحبتهای من هست لطفا دوستان تصحیحش کنن.متشکرم.در مورد ips بودن یا نبودن صفحه نمایش وای50 به این لینک از سایت اصلی خود لنوو مراجعه کنید.

Bookmarks