برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدل ایسر Acer Aspire V15 Nitro VN7-592G-71ZL - 15 inch Laptop با قیمت 3.365 تومن با گارانتی سازگار (البته فول اچ دی هه نه 4K و حافظه هیبریدی ssd هم نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی از قیمت مناسب تری برخورداره)
البته اینو به خاطر داشته باش که گرونی ایسوز نباید بی حکمت باشه و به احتمال خیلی زیاد از کیفیت قطعات و خنک کنندگی خوبی باید برخوردار باشه (جدای حافظه هیبریدی و ...)
------------
تلویزیون الجی منظورته؟ خوب من نسبت به سامسونگ گفته بودم که پنل خاص خودش رو داره ولی بقیه ی شرکت ها که از پنل الجی استفاده میکنن و بنابراین کیفیت تصویرشون مثل الجی هه ، نظری ندادم (البته گاها ارزونتر هم هستن) . البته توی الجی من از مدل 42LB65200 خوشم میاد نسبت قیمت به امکاناتی که داره واقعا خوبه وگرنه تو بقیه ی مدلا شاید خودمم باشم تو برندای دیگه هم فکر کنم (مثل برند اسنوای ایرانی که از پنل الجی استفاده میکنه و محدودیت ضبط فیلم هم نداره)
حالا نمیدونم کدوم تاپیک رو میگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks