اگه قیمت برات مهم نیست Macbook Pro سری 2010 هم بدک نیستا ، قیمت حدوداً 15 اینچ سری جدیداش 2 میلیون 300 اینطوراس .
باطری غولی دارن Macbook Pro ها.
کاربر شهرسختافزار
سلام
لپ تاپی می خواستم که برنامه های photoshop, archicad, 3dmax, autocad & revit،Mathwork Matlab,Maple رو راحت اجرا کنه و بتونم render بگیرم.
نمیخوام خیلی زود باتریش تموم بشه .
مدل پیشنهادی خود من:
Sony vaio vPC F11GGX/B
Intel® Core™ i7‐820QM Processor (8M Cache, 1.73 GHz)
Ram:4GB
,HDD:500GB
,+ DVD±RW DL
Display:16.4" 1600x900
Graphic:GeForce® 310M 512M
W7P
3.1kg
USA
خوشحال میشم نظرتونو جویا بشم.
اگر مدل یا مدلای بهتری هم سراغ دارین حتما بهم معرفی کنید.
ممنون
|
|
اگه قیمت برات مهم نیست Macbook Pro سری 2010 هم بدک نیستا ، قیمت حدوداً 15 اینچ سری جدیداش 2 میلیون 300 اینطوراس .
باطری غولی دارن Macbook Pro ها.
amaska (29-10-10)
محدودیت بودجه ندارید لپ تاپی معرفی کنم که جدا نظیرش رو تو کارهای محاسباتی پیدا نمیشه کرد ، مخصوصا تو ایران
Fastest in Iran
amaska (29-10-10)
کاربر شهرسختافزار
باطری واسم مهم است ولی نه خیلی زیاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط feryfrt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می خوام دیگه از 2 میلیون بیشتر نشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
---------------------------------------------
چند تا از دوستام این مدلا رو هم بهم معرفی کردن.
نظرتون راجع به مدل های Sony F123 , Sony F126 ,Sony VPC-F12 CFX/B , HP Pavilion dv6-3061 ,HP Pavilion DV6-3052 NR
N61JQ - Asus
چیه؟
---------------------------------------------------------------------------------------------
حقیقتش چند وقت پیش یه کاتالوگ از یک فروشگاه (تو پایتخت)دیدم که یه لپ تاپ خوف توش بود.زنگ زدم به اون فروشگاه گفت تموم کردیم.زنگ زدم امرتات گفت اصلا این مدل رو نداریم.
نمیدونید از کجا باید تهیه کنم؟(توی کاتالوگ قیمت زده بود دو میلیون و صد هزار تومان)
مشخصات:
Sony vaio VGN-F 127 HG/B
Intel® Core™ i7‐820QM Processor (8M Cache)
Ram:8GB
,HDD:640GB
BLURAY-R
Displaplay:.4" Full hd
Graphic:GeForce® 330M
Windows7 Ult
2.8kg
China
dell stdio 1558
cpu i7 1.7
ram 6gig
hdd 640
vga ati 5470
display led 15.6
bl+9cell
1420000t
با توجه به قیمت و مشخصات و طراحی برای کارای سنگین در حال حاظر انتخاب مناسبی است.
amaska (31-10-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون دوست عزیز به نظر پیشنهاد مناسبی میاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال کلی داشتم:
در کل بهترین لپ تاپ با کش 8 با بودجه 2 میلیون چیه ؟
آخرین ویرایش توسط amaska در تاریخ 31-10-10 انجام شده است
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز
من این لپ تاپ رو برا یه نفر خریدم و یه 2-3 روزی دستم بود ، واقعاً مشخصاته فنی که داره حرف نداره ولی باید بگم
نسبت به یه لپ تاپه سری EA SONY از نظر روونی و کار کردن با Windows 7 ، خیلی خیلی کند و اصلاً منو راضی نکرد !
جریان هیچ ارزونی بی علت نیست رو من تو این لپ تاپ مشاهده کردم :)
کیفیت تصویرش هم بسیار پایین ! یعنی من به کل پشیمون شدم که چرا خریدم برا کسی که کارای AutoCadi داشت و میخواست Render کنه...
از نظر کیفیت ساخت هم پایین و موس trackpad اون خیلی خشک و بد بود ، ولی از نظر تئوری بی نهایت خوبه ! از نظر عمل صفره به نظره من .
باز نظر من لپ تاپ سری X , T سری جدیدای LENOVO وحشتناک عالیه به نظره من . باهاش کار کردم قیمتش هم 1میلیون 800 !
ولی واقعاً دوستانه بگم اصلاً سراغ 1558 نرین
amaska (01-11-10)
این نظر شخصی شماست ، شاید چیزی که شما دیدین مشکل داشته در حال حاظر اگه جاهای معتبر جهانی رو سرچ کنید متوجه میشد محصول با ارزشی هست.
برای مثال : http://www.notebookcheck.net/Review-...k.24496.0.html
آخرین ویرایش توسط WORYA_SH در تاریخ 31-10-10 انجام شده است
amaska (01-11-10)
پردازنده سری F که خودتون نوشتید از 1558 دل قویتر هست ، دل 1558 رو به چند دلیل توصیه نمیکنم ، یکی اینکه دورانش تموم شد و تا چند ماه دیگه Discontinue میشه ، دوم کانفیگ پایینتر نسبت به F و اندازه بزرگ و حجیم ، سوم هم افت کیفیتی که پیدا کرده .
پیشنهاد من اینه که کمی صبر کنید سری F13 سونی کامل تو بازار پر بشه ، حداقل جدیدترین مدل سری F رو بخرید ، مشخصه مهم ارتقا گرافیک از GT330,G310 به GT425 هست .
Fastest in Iran
کاربر شهرسختافزار
شما حالا پیشنهادتون رو بده ما استفاده میکنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amaska (01-11-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks