دوست عزيز. نرخ خرابي به تعداد فروش هم بستگي داره. Asus توي ايران فروشش پايينه. از اين نمودارها زياد عزيز. بايد توي بازار باشيد و چند سالي خريد و فروش کنيد تا مشتري پدر آدم رو در بياره و اونوقت ببينيد کدوم يکي واقعا خوبه. ضمنا بنده دارم از آمار آمريکا براتون مي گم. در هر صورت بنده به بي کيفيتي لپتاپهاي MSI و Asus ايمان دارم(عملا ديدم و کار کرديم) و به اين مثل که ميگن هيچ ارزوني بي علت نيست در اين مورد کاملا معتقدم. Asus همون بوردهاشو بزنه به نظر من خيلي سنگينتره. گرافيکهاشم که قيمتاش سر به فلک ميکشه. اما چي شده يه دفعه لپ تاپ ارزون ميده(هنوز چند ماه نگذشته رنگ بدنه مي خواد بپره و موقع باز و بسته کردن صدا ميده و مشکل داره). هيچ سياستي هم در کار نيست عزيز واقعا جنساش خوب نيست. مانيتورهايي هم که روشون ميزاره کيفيت خوبي ندارن(به نسبت برند سوني و اچ پي.) شما مي دونستي بهترين لپ تاپ توي دنيا(بالاخص آمريکا) توشيبا هست که توي ايران بسيار توزيعش ضعيفه و گرونه!؟ اصلا Asus تخصصش لپ تاپ نيست.
نهايتا انتخاب HP Pavilion DV6-2190 رو هم به دوستمون پيشنهاد مي کنم با قيمت 1210000 تومان(Core i7 و VGA GT230M و ...).

Bookmarks