من یکی لپتاپهای MacBook Apple و یکی سری Z سونی رو فقط تصویراشون رو خوب و بدون نقص دیدم
خودم که هیچ مشکلی تو منعکس شدن نور تو MacBook Pro ، ندارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یکی لپتاپهای MacBook Apple و یکی سری Z سونی رو فقط تصویراشون رو خوب و بدون نقص دیدم
خودم که هیچ مشکلی تو منعکس شدن نور تو MacBook Pro ، ندارم
|
|
کاربر شهرسختافزار
شما درست ميگي..منتها اين دو مدل خيلي گرونن.. يكي بهترين LCD زير 1.200 تومن رو معرفي كنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط feryfrt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام.. لطف كنيد يه لپتاپ با صفحه نمايش عالي 13.3 تا 14 اينچي تا قيمت 1.200 تومن معرفي كنيد.
كار من بيشتر مطالعه و كار با نرم افزارهاي ساده است.
برا همين كيفيت صفحه و شفافيت تصوير و اينكه رفلكس خيلي كمي داشته باشه و بتونم چند ساعت كار كنم بدون اينكه چشمام اذيت بشه برام خيلي مهمه.. ( بهترين lcd با حداقل رفلكس)
منتظر جوابتون هستم.
برای اینکه بازتاب کمی داشته باشه یا باید برید سراغ مانیتورهای Anti Glare یا اینکه هزینه زیادی بدید لپ تاپ های حرفه ای بخرید مثل Z که مانیتورش بازتاب کمی داره ولی با این بودجه شما سری EA و مدل EA2TGX رو پیشنهاد میکنم ، هم کانفیگ خوبی داره و هم 14 اینچ هست ، قیمت تو بازار هم دور و بر همون 1.200 هست . پردازنده Core i5 430 و رم 4 گیگ و هارد500 و گرافیک ATI 5470برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mag_mag برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Fastest in Iran
arash79 (02-09-10)
کاربر شهرسختافزار
صفحه نمايش EA ها از CWها بهتره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بخواين 13.3 اينچي معرفي كنيد چي؟ (SR يا S يا U30JC ايسوس يا چيز ديگه؟)
ممنون
من امروز صبح پایتخت بودم مدل EA SONY با CW Sony رو کنار هم روشن تست کردم
با چند تا عکس ، خیلی صفحه هردوشون نزدیک بهم بود ولی در کل EA به نظرم تصویره بهتری
داشت ، Dell 1558 هم قیمته گارانتی زیگوراتش 1.290.000
قیمت گارانتی الماس 1.220.000
سری EA هم که فلش و کیف روش میدن 3 مدل داشت .
درکل سری EA رو انتخاب کردم
ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
يعني شما كه به صفحه macbook عادت كردي نزديكترين كيفيت رو به صفحه macbook سري EA سوني ديدي؟ (غير از سري Z)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط feryfrt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه مدلي از EA رو انتخاب كردي؟ قيمت؟
از 1558 بهتر بود؟
ممنون
نه دقیقاً مثل کیفیت Sony Z یا Macbook Pro نیست ولی خیلی بهتر از سری های قدیمیترشه.
درضمن سری EA , EB این 2 باید مواظب باشی بعضی هاش مانیتورش TFT معمولیه و قیمتش یه کم پایینتره
EA سری ، فقط 14 اینچ داره
ولی EB سری ، مانیتور میشه 15.6 که خیلی مواظب باشی TFT نباشه
خوبه من که راضی بودم
1558 هم LED Backlight True life تصویرش رو متاسفانه خوبه خوب ندیدم ولی باز فکر میکنم به پای SONY نرسه
کاربر شهرسختافزار
من سوني سري E دارم . خيلي كيفيت تصويرش خوبه واصلا اذيت نميكنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط feryfrt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.100 خريدم
تنها ايرادش عمر باتريه كه 2 ساعت و يه فيلم ميشه باهاش ديد
کاربر شهرسختافزار
چه مدليو شما داري؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MasterLCD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks