ASUS K550JX - A
کانفیگ بسیار خوبی دارد پردازنده قدرتمند و گرافیک خوب و سایر مشخصات مناسب
اگر میتونستی بیشتر هزینه کنی این مورد مناسب تری هست
ASUS N552VX - A
کاربر شهرسختافزار
با عرض سلام و ادب
دوستان گرامی لطفا راهنمایی بفرمایید بنده قصد خرید یک لپ تاپ دارم برای بازی و مولتی مدیا میخوام قوی و روون باشه و سرعت خوبی داشته باشه و تا 3.100 میتونم هزینه کنم چند مدل پیدا کردم اما چون متاسفانه اطلاعات دقیقی ندارم نمیدونم انتخاب صحیحی هست یا نه :
ASUS K550JX - A - 15 inch Laptop
- سازنده پردازنده Intel
- سری پردازنده Core i7
- مدل پردازنده 4720HQ
- فرکانس پردازنده 2.60GHz up to 3.60 GHz
- حافظه Cache 6 مگابایت
حافظه RAM
- ظرفیت حافظه RAM 8 گیگابایت
- نوع حافظه RAM DDR3
حافظه داخلی- ظرفیت حافظه داخلییک ترابایت
- نوع حافظه داخلی هارد دیسک
- مشخصات حافظه داخلی7200RPM
پردازنده گرافیکی
- شرکت سازنده پردازنده گرافیکیNVIDIA
- مدل پردازنده گرافیکیGeForce GTX 950M
- حافظه اختصاصی پردازنده گرافیکی4GB
صفحه نمایش
- اندازه صفحه نمایش15.6 اینچ
- نوع صفحه نمایش TFT LED-backlit LCD
- دقت صفحه نمایش Full HD 1920x1080
- صفحه نمایش مات
- صفحه نمایش لمسی
- توضیحات صفحه نمایش نسبت تصویر 16:9
.
مدل دیگر هم :
HP ENVY 15-k211ne - 15 inch Laptop
- سازنده پردازنده Intel
- سری پردازنده Core i7
- مدل پردازنده 5500U
- فرکانس پردازنده 2.40GHz up to 3.00 GHz
- حافظه Cache 4 مگابایت
حافظه RAM
- ظرفیت حافظه RAM 16 گیگابایت
- نوع حافظه RAM DDR3
حافظه داخلی
- ظرفیت حافظه داخلییک ترابایت
- نوع حافظه داخلیحافظههای هیبردی
- مشخصات حافظه داخلییک ترابایت هارددیسک به همراه 8 گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی
- شرکت سازنده پردازنده گرافیکیNVIDIA
- مدل پردازنده گرافیکیGeForce GTX 850M
- حافظه اختصاصی پردازنده گرافیکی4GB
صفحه نمایش
- اندازه صفحه نمایش15.6 اینچ
- نوع صفحه نمایش TFT LED-backlit LCD
- دقت صفحه نمایش1366x768
- صفحه نمایش مات
- صفحه نمایش لمسی
- توضیحات صفحه نمایش HD BrightView LED-backlit
ببخشید طولانی شد خواستم اطلاعات کامل را در اختیارتان بگذارم که بیشتر از این موجب گرفتن وقت اساتید و دوستان نشم اگر هم خودتان لپ تاپی بهتر مد نظرتان هست لطفا و خواهشا معرفی کنید .. بیشتر برای من سرعت سیستم و کارد مولتی مدیای اون مهمه
سپاسگزارم
|
|
ASUS K550JX - A
کانفیگ بسیار خوبی دارد پردازنده قدرتمند و گرافیک خوب و سایر مشخصات مناسب
اگر میتونستی بیشتر هزینه کنی این مورد مناسب تری هست
ASUS N552VX - A
Aaron Swartz (11-06-16), hadi_ll (26-04-16), JiMmY.j (27-04-16)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنونم که پاسخ بنده را دادید مدل ASUS N552VX - A که فرمودید تفاوت قیمت شیصد تومنی دارد و اگر بهتر هست اون را تهیه میکنم فقط این مدلی که فرمودید فقط از لحاظ نوع پردازشگر سی پی یو و نسخه DDR4 تفاوت داره ؟
بله پردازنده جدید که مصرف کمتری دارد . هارد دیسک هیبریدی سریعتر و رم ddr4 و صفحه نمایش بهتر ipsبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi_ll برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (11-06-16), hadi_ll (27-04-16)
سلام؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لپ تاپی با کانفیگ مشابه اما امکانات کمتر سراغ دارید؟
مثلا نیازی به صفحه نمایش 4k نیست.
استفاده جهت برنامه نویسی و بازی.
ASUS K550JX - Aبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ryco برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتخاب خوبی میتونه باشه .
Aaron Swartz (11-06-16), ryco (03-05-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دیروز برای خرید مدللپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل N552VX که پیشنهاد دادید رفتم فروشگاه برای خرید
سوالی که داشتم از خدمت شما استاد عزیز این بود که فروشنده گفت مدل جدید ترش رو بخرم که تفاوت قیمت پنجاه هزار تومنی داشت
لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل N551VW
این دو مل چه تفاوتی دارند ؟ یا تفاوت زیادی ندارند ؟ پردازنده گرافیک 950 با 960 تفاوت زیادی دارد ایا ؟
گرچه مدل N551VW خیلی سنگین و ابعاد بزرگتری داشت نسبت به مدل وی ایکس که بنظر من نمره منفی!
بسیار سپاسگزارم که صبورانه پاسخ میدهید ... منتظر پاسخ سوالم میمونم
گرافیک هم بستگی به کار شما داره ولی 950 هم مناسبه .باتری مدل جدید به دلیل 6 سلولی بودن باعث افزایش وزن شده .
Aaron Swartz (11-06-16), hadi_ll (04-05-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام مدل
ASUS N552VW - A
مدل خیلی خوبی است اما یه سوال داشتم از شما بین 12 گیگ n552vw و 16 گیگ ASUS G551VW - A
کدام بهتر است ؟
قدرت پردازنده و سرعت سیستم برای من خیلی با اهمیت است و بطور مثال میخوام همزمان چند شبیه ساز اندروید باز کنم و استفاده کنم و سیستم براحتی هنگ یا کاهش سرعت نداشته باشه
12 گیگ هم کافیه .البته باطری ASUS G551VW - A هم قویتره .هر دو پردازنده هم مشابه هستند .خیلی متفاوت نیستند در مجموعبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid_tk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (11-06-16), designme (06-06-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks