شما لپ تاپ رو واسه چه کاری میخواهید؟؟؟
گیم، اداری، فیلم، درس...؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان...بدجوری گیرم..گیج شدم ب طور کلی...بین 2 تا لپتاپ MSI GE60 New و ASUS N550JK موندم...نمیدونم کدوم خوبه....سخت افزار MSI نسبت بهتره...اما زیاد تعریف نمیکنن...صفحه نمایش بد و داغ کردن زیاد و سروصداش...و پیدا نشدن قطعاتش در صورت خرابی...میخواست م ببینم محصول MSI قابل اعتماد هست یا ASUS رو بگیرم؟؟MSI طوری هستش که ب نظرم نوعی ریسکه خریدنش...چون زیاد تو بازار نیست و همه ازش اطلاعی ندارن..لز ی طرف ASUS هم صفحه نمایش لمسیش که مات نیست و نور رو منعکس میکنه...لطف میکنین کمکم کنین
محصولات- ماتريس
http://-------------/Product/DKP-342...8%D8%B3-N550JK
|
|
SSA Hardware/Tech Editor
شما لپ تاپ رو واسه چه کاری میخواهید؟؟؟
گیم، اداری، فیلم، درس...؟؟؟
*MoJtAbA* (25-07-14), aryaiee (24-07-14), JiMmY.j (25-07-14), naviiiid (25-07-14), noobkiiler (24-07-14)
کاربر شهرسختافزار
تمایلم بیشتر واسه درس هستش...کلا جایگزین pc میخوام
- - - Updated - - -
SSD قیمتش برابری میکنه با ایسوس...واسه گیم شاید ی گیمی هم بازی کردم ولی متلقا واسه گیم نمیخوام...درحالت کلی کدومش خوبه ؟؟؟
*MoJtAbA* (25-07-14), JiMmY.j (25-07-14), noobkiiler (24-07-14)
کاربر شهرسختافزار
پس n550JK بگیرم؟؟...یک سوال دیگه که صفحه نمایش ایسوس که لمسی هستش میگن نور رو منعکس میکنه...بد نباشه ی وقت؟؟...و اون اییپ اموشن که همراهش هست رو میشه فروخت..یا لازم میشه؟؟ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
من هم پيشنهاد آقا حسام رو ميدم
براي درس فكر كنم اين مدل ايسوس خيلي زياد هم باشه!
براي درس و كمي بازي n56jn يا n56jr كفايت ميكنه
بدون ليپ بخريد
Ge60 مشكل گرمايي نداره و براي بازي واقعا عاليه انا شما كاربري ديگه اي داريد
آخرین ویرایش توسط noobkiiler در تاریخ 24-07-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (25-07-14), JiMmY.j (25-07-14), noobkiiler (24-07-14)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noobkiiler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون واسه جایگزینی پی سی میخوام..میخوام ی چند سالی از هر نظر تامینم کنه...از ی طرف ی حسه خاصی به MSI دارم...میخواستم ببینم این حرف ها که صفحه نمایشش بده و زود و خعلی داغ میکنه...حقیقت داره؟؟
کاربر شهرسختافزار
خير من دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط naviiiid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جنين مشكلاتي نديدم...
*MoJtAbA* (25-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks