شما لپ تاپ رو واسه چه کاری میخواهید؟؟؟
گیم، اداری، فیلم، درس...؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان...بدجوری گیرم..گیج شدم ب طور کلی...بین 2 تا لپتاپ MSI GE60 New و ASUS N550JK موندم...نمیدونم کدوم خوبه....سخت افزار MSI نسبت بهتره...اما زیاد تعریف نمیکنن...صفحه نمایش بد و داغ کردن زیاد و سروصداش...و پیدا نشدن قطعاتش در صورت خرابی...میخواست م ببینم محصول MSI قابل اعتماد هست یا ASUS رو بگیرم؟؟MSI طوری هستش که ب نظرم نوعی ریسکه خریدنش...چون زیاد تو بازار نیست و همه ازش اطلاعی ندارن..لز ی طرف ASUS هم صفحه نمایش لمسیش که مات نیست و نور رو منعکس میکنه...لطف میکنین کمکم کنین
محصولات- ماتريس
http://-------------/Product/DKP-342...8%D8%B3-N550JK
SSA Hardware/Tech Editor
شما لپ تاپ رو واسه چه کاری میخواهید؟؟؟
گیم، اداری، فیلم، درس...؟؟؟
*MoJtAbA* (24-07-14), aryaiee (24-07-14), JiMmY.j (24-07-14), naviiiid (24-07-14), noobkiiler (24-07-14)
کاربر شهرسختافزار
تمایلم بیشتر واسه درس هستش...کلا جایگزین pc میخوام
- - - Updated - - -
SSD قیمتش برابری میکنه با ایسوس...واسه گیم شاید ی گیمی هم بازی کردم ولی متلقا واسه گیم نمیخوام...درحالت کلی کدومش خوبه ؟؟؟
*MoJtAbA* (24-07-14), JiMmY.j (24-07-14), noobkiiler (24-07-14)
کاربر شهرسختافزار
پس n550JK بگیرم؟؟...یک سوال دیگه که صفحه نمایش ایسوس که لمسی هستش میگن نور رو منعکس میکنه...بد نباشه ی وقت؟؟...و اون اییپ اموشن که همراهش هست رو میشه فروخت..یا لازم میشه؟؟ممنون
کاربر شهرسختافزار
من هم پيشنهاد آقا حسام رو ميدم
براي درس فكر كنم اين مدل ايسوس خيلي زياد هم باشه!
براي درس و كمي بازي n56jn يا n56jr كفايت ميكنه
بدون ليپ بخريد
Ge60 مشكل گرمايي نداره و براي بازي واقعا عاليه انا شما كاربري ديگه اي داريد
آخرین ویرایش توسط noobkiiler در تاریخ 24-07-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (24-07-14), JiMmY.j (24-07-14), noobkiiler (24-07-14)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noobkiiler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون واسه جایگزینی پی سی میخوام..میخوام ی چند سالی از هر نظر تامینم کنه...از ی طرف ی حسه خاصی به MSI دارم...میخواستم ببینم این حرف ها که صفحه نمایشش بده و زود و خعلی داغ میکنه...حقیقت داره؟؟
کاربر شهرسختافزار
خير من دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط naviiiid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جنين مشكلاتي نديدم...
*MoJtAbA* (24-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks