سلام
از دوستان کسی نمی تونه کمک کنه؟
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
از دوستان کسی نمی تونه کمک کنه؟
شیر کن تا شیر ببینی!
واقعا نپرسیدن عیب نیست ندونستن عیبه
پس عادت کنیم که عادت نکنیم(فکر هم بکنیم)
کاربر شهرسختافزار
دوستان از این مدل ها کدوم رو پیشنهاد میدید؟
http://www.kaman-co.com/index.aspx?s...d=1&pageid=925
شیر کن تا شیر ببینی!
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اینکه بتونید با fullhd راحت بازی کنید به یه گرافیک 5850 به بالا نیاز دارید که تا اونجا که میدونم به همچین گرافیکی با این قدرت برای نوت بوک تا بحال عرضه نشده و اگر هم عرضه بشه هنوز باتری که بتون توان مورد نیاز همچین سیستمی رو فراهم کنه وجود نداره
کاربر شهرسختافزار
ممنون نیما جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اون لینکی که دادم کدوم مدل رو پیشنهاد میدهید؟
مهم نیست که بازی رو حتما به صورت full hd اجرا کنه
(برای یک نفر می خوام که زیاد اهل بازی نیست)
شیر کن تا شیر ببینی!
یه سری به Cnet بزن . قسمت laptop ها . به نظره من برا تصویر میخوای دنبال لپ تاپ باشی
فعلاً سونی حرف اول رو میزنه ، (فقط تصویر که خروجی HDMI هم داره و خودش Full HD)
VPCZ11FHX/XQ
سری F که خودت گذاشتی هم ارزونتر از بالاییه که من دادم. Full HD بودنش یه خورده قیمت رو میبره بالا
تازه اونی که من گذاشتم 1920x1080 رو کاملاً ساپرت میکنه.
حتماً روی LED بودنش البته LED backlight بودنش هم حساسیت به خرج بده تا Full HD بودنش.
صفحه Macbook Pro جزء بهتریناس ولی Sony چون سازنده و تکنولوژیش در زمینه تصویر حرف نداره ، با زدن لپ تاپهای جدیدش
یه نموره زد رو دسته صفحه Macbook Pro .
به مدل های DELLxps هم یه نگاهی بنداز میتونه هم High - DEF هم برا گیم قوی باشه شاید بیشتر از Sony
آخرین ویرایش توسط feryfrt در تاریخ 31-03-10 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
بنده به شما Dell Studio 1557 رو پيشنهاد مي کنم. البته اگر LED بودن مانيتور براتون مهم نبود Sony Vaio F113FX/B رو پيشنهاد مي کردم که يه سر و گردن از اين بالاتره مخصوصا گرافيکش.
جهت اطلاعات بيشتر تاپيک زير رو مطالعه کنيد:
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php/30368
سوالي بود در خدمتم.
esyoo (31-03-10)
msi 740gx از گرافیک 5870 msi 640gx از 5850 پشتیبانی می کنند الان هم در بازار با گارانتی ماتریکس عرضه می شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلدوزری خواهد آمد...
برای شکستن پل های شنی ...
AMD دوباره خواهد امد
من یه مدت سونی داشتم از دستم افتاد ترکید (شوخی کردم) اما سونی به شدت ضربه پذیر هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط feryfrt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلدوزری خواهد آمد...
AMD دوباره خواهد امد
xps از رده خارج شده الان داره alien می زنه یه سری به سایت دل بزن تا ببینی لپ تاپ های جدیدش هم full hd هستن هم رزولیشن بالا دارن و مشخصات بالا و کلا فوق العاده هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط feryfrt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلدوزری خواهد آمد...
AMD دوباره خواهد امد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks