M3RS4D 50062 (08-04-15), Republic of Gamers (09-04-15)
کاربر شهرسختافزار
call of duty 4 advance warfare فکر کنم 2.7 گیگ رم میخوادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Republic of Gamers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره میتونی اجرا کنی ولی fps میاد پایین
آره گرافیکش ddr5 هستش و جواب میده 90% بازی هایی که تا الان تولید شدن و تا یک سال دیگه هم تولید میشن.شما بازی هایی مثل counter go یا بازی هایی مثل همون call of duty رو میتونی راحت بازی کنی مشکلیم پیش نمیاد برات
کیفیت بلندگوش خوبه تفکیک صداشم خوبه فکر کنم مدار آمپلی فایر هم داشته باشه صداش میکوبه خوبه (توجه کن خوبه عالی نیست)تو این قیمتی که داره واقعا بلند گو هاش خوبه یه ساب وافرم داره که پیشنهاد میکنم بندازیش سطل آشغال خخخخخ فقط گوم گوم میکنه یه چیز دکوریه
کیفیت مانیتورش خوبه 170 درجه است یعنی شما از بقل بشینی میبینی تا 80% وضوح رو
صفحه نمایش مدل 2 گیگ:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات . . . .نه آی پی اس نیست(چه توقع های بی جایی داریا!!!)
صفحه نمایش مدل 4 گیگ ips هستش 15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات کیفیت صفحش خوبه چشمو نمیزنه
ببین در کل بهت میگم من خودم کل بازارو زیرو رو کردم تو این رنج قیمت بهتر از این لپ تاپ پیدا نمیکنی الکی ذهنتو درگیر نکن
همین مدل 2 گیگ خوبه از 10 من بهش 9 میدم بهش
بازم سوال داری بپرس
آخرین ویرایش توسط AMD>NVIDIA در تاریخ 07-04-15 انجام شده است
keep Your Frends close,keep your Enemy closer
.Gigabyte GA-Z97X-UD5H-BK
Intel Core i7-4790K
GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10
Gigabyte R9 280 OC WF X3 3GB
Samsung 850 EVO 120GB
Green GP1050B-OC+ *Platinum*
Green X3+ Viper Gaming
M3RS4D 50062 (08-04-15), Republic of Gamers (09-04-15)
کاربر شهرسختافزار
جدی مدل 2گیگ صفحه ش Ips نیس؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HardWare-PrO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ای خدا من فقط برای صفحه ش اینو میخواستم مدل 4 گیگش 4تومنه که اصلا به صرفه نیس به جاش Y5070 خیلی بیشتر می ارزه
ولی باز هم مطمئنی مدل2 گیگ پنلش tn هستش؟؟؟ لینکی هم دارید که اینو گفته باشه؟ میشه دقیقا نگاه کنید بگید؟ دوستان دیگه هم هیمنو میگن؟؟
ای خدااااااااااا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Republic of Gamers در تاریخ 09-04-15 انجام شده است
ASUS G56JK - A
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 34 ~ 27.2 × 255 × 380 میلیمتر - وزن: 2.7 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 12 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
Republic of Gamers (09-04-15)
کاربر شهرسختافزار
درست ولی نمیشه به این سایتا هم اعتماد کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ینی میشه مدل دو گیگ پنلش tn باشه؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه اتفاقا دیجی کالا مشخصات رو درست میزنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Republic of Gamers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (09-04-15), Republic of Gamers (09-04-15)
یکی از ویژگیهای منحصر به فرد لپ تاپ G56JK، صفحه نمایش مات آن است. دقت تصویر Full HD دستگاه که معادل 1920×1080 پیکسل است، تصاویر بسیار شفاف و تمیزی ارائه میدهد. این صفحه نمایش 15.6 اینچی و ضد انعکاس نور، از روشنایی بالایی بهرهمند است و آرزوی داشتن آن را همه بازیکنان حرفه ای بازیهای کامپیوتری دارند! وجود پنل IPS نیز دیگر حرفی برای گفتن باقی نمیگذارد. زوایای دید عالی افقی و عمودی صفحه نمایش نیز یکی دیگر از نکات مثبت لپ تاپ ایسوس G56JK است. همچنین کمپانی ایسوس در صفحه نمایش G56JK از تکنولوژیهای انحصاری خود مانند Splendid Video و Zero Bright Dot نیز استفاده کرده که به خلق تصاویر شفافتر و واقعیتر بسیار کمک کرده است. شما میتوانید تمام طول روز را به این صفحه نمایش خیره شوید بدون آنکه چشم درد یا سردرد بگیرید. این صفحه نمایش با روکش مات، برای شرایط نوری مختلف کاملا مناسب است و در محیطهای با نور زیاد و حتی محیط بیرون نیز میتوان روی آن حساب کرد. تنها مشکلی که وجود دارد، فضای خالی بین صفحه نمایش و بدنه آلومینیومی دستگاه است که با کمی فشار احتمال فرو رفتن به داخل را دارد.
Republic of Gamers (09-04-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
پس یعنی دیگه مشکلی نیس؟ مدل 2گیگ هم پنلش ips هست دیگه؟ چون من به خاطر صفحه ش اینو انتخاب کردم..جای نگرانی و شک نداره که مثلا یه وقت دوگیگش tn باشه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
نه عزیز جای نگرانی ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Republic of Gamers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
View every detail from any angle in Full HD
Immerse yourself in every detail of your game world with the glare-free 15.6-inch Full HD IPS panel, offering stunning picture quality and 178-degree viewing angles!
Notebooks & Ultrabooks | G56JK | ASUS Global
کاربر شهرسختافزار
متشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برای مدل2 گیگ هم صدق میکنه دیگه؟ پس همشون ips هستن؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks