سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

دوستان دنبال یه لبتاپ میگردم تا نهایت 3 تومن که هم سخت افزارش بالا باشه هم جنس بدنش و طراحیش جذاب باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

کانفیکش اگه این باشه بهتره I7-8GB-1T-2GB برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

مارک برام مهم نیست مهم کیفیته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

یه چیزی میخوام که حداقل تا 5 سال دیگه تو اجراع برنامه ها یا اجراع بازی کم نیاره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اگه کسی با این مشخصات لپ تاپ خریده خواهشا میزانه رضایتش و مزایا و معایبشو بگه

راستی من تو این رنج فقط یه لپ تاپ پیدا کردم که CPU چهار هسته ای I7 با 8 تِرِد داشته باشه اونم اینه MSI CX61 لینک دیجیکالا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه از این لپ تاپ بهتر با این کانفیک سراغ دارین معرفی کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

دوستان ملاک من برای خرید فقط برنامه نویسی و بازیه که اگه امکان اجراع حداقل بازیارو تا 5 سال دیگه داشته باشه عالیه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

خواهشا سریع تر جواب بدین ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید