black storm (08-08-15)
درایورهای خودش رو نصب کنید . جواب دادم لطفا دقت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mmoghimi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
black storm (08-08-15)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید این سوال رو می گم لطفا جواب بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black storm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سوال بالا رو می گمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله همون های موجود رو نصب کنید . هر کدوم که نصب نشد . تو قسمت درایور و تاپیک درایورهای ویندوز 10 مطرح کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black storm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
black storm (08-08-15), mmoghimi (07-08-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام بایوس رو اپدیت کنم برای ویندوز 10
فقط کدوم بایوسو از سایتش بگیرم و نصب کنم؟
BIOS
یا
BIOS-Utilities
G550JX | Notebooks | ASUS Global
بعد نصبش برا لپتاپ مشکلی پیش نیماره؟
چه طوری نصب میشه؟؟
آخرین ویرایش توسط black storm در تاریخ 08-08-15 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
راستی با اپدیت بایوس چه چیزی فرق پیدا میکنه؟ نیازه؟
black storm (08-08-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون الان اون بایوسه دوتا ورژن داره یکی 202 و یکی 204برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخری رو نصب کنم یا هر دو؟
|
|
ورژن آخری 204برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black storm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
black storm (08-08-15)
کاربر شهرسختافزار
دوستان از کجا بفهمم لپتاپم چندتا فن داره؟ asus g550jx
تو خوده سایتش زده 2تا ولی میخوام خودم مطمئن شم :D
چون اون کانفینگی که تو سایتش زده دوتا فن گرافیکش gtx850m بود
یعنی این که گرافیکش 950m هم دوتا داره یا نه؟
آخرین ویرایش توسط black storm در تاریخ 10-08-15 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks