با سلام و خسته نباشی دوستان من لپ تاپ dell xps m1530 رو برای خرید انتخاب کردم البته فعلا منتظرم رابط usb3 بیاد بعد لپ تاپ رو با اون رابط تهیه کنم دوستان بهترین گرافیکی که روی این لپ تاپ هست GeForce 8600gt هست با 256 مگ رم که بعضی از مدلها با استفاده از رم به رقم 1.5 گیگا بایت میرسه من دو تا سوال دارم اول اینکه بازی مثل Crysis Warhead که روی کاورش رو دیدم نوشته بود 7600 با 512 مگ رم گرافیک میخواد البته الان تو نت میبینم نوشته 256 میخواد حالا این مهم نیست!کلا منظور من اینکه اگه بازی با 512 مگ گرافیک بخواد این لپ تاپ میتونه این بازی رو اجرا کنه البته 512 مگشو مدلش پایین تر از 8600 باشه مثلا 8400 از رم استفاده کنه میتونه این بازی رو اجرا کنه؟ دومین سوالی که دارم اینکه این مدل لپ تاپ شنیدم خیلی گرم میشه جوری که از یکی از بچه ها که کارش تعمیر لپ تاپ هست میگفت چند تاشو برای تعمیر چیپ ست بردن پیشش فکر کنم سوخته بود به خاطر حرارت بالا ایا در مدلهای جدیدش که سپیوش به مدل 9500 با 2.6 گیگاهرتز رسیده این مشکل حل شده ببخشید زیاد شد ممنونم منتظر جوابم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید