PankeSabz (15-06-16)
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت کاربران عزیز
خوشحال میشم اگر لطف بفرمایید و بنده رو راهنمایی کنید
من قصد خرید لپ تاپ گیمینگ توی رنج قیمتی 4 تومن رو دارم و میخواستم دوستان بهترین لپ تاپ در این رنج قیمت رو معرفی کنن.
خودم مدل MSI GE62 6QD Apache pro-b-15 inch رو بررسی کردم و به نظرم مناسب اومد.
اینم مشخصات سیستمش:
Core i7 6700 HQ 2.6 GHz پردازنده
16 GB DDR4 رم
GeForce gtx 960m GDDR5 4GBگرافیک
میخواستم بدونم این لپ تاپ میتونه بازی های GTA V و Assasins Sindycate و BF4 با بالاترین تنظیمات گرافیکی بدون لگ و افت فریم اجرا کنه؟؟؟
اگر لپ تاپ بهتری هم سراغ دارید لطفا معرفی بفرمایید:
خیلی خیلی ممنون میشم اگر کمک کنید
PankeSabz (15-06-16)
|
|
با تنظیمات خوب اجرا میکنه . اگر منظورت با کیفیت PC هست بگم . امیدوار نباشید ولی با کیفیت مطلوب بازی خواهید کرد .
دستگاه خوبیه . کانفیگ خوبی هم داره
Aaron Swartz (15-06-16), mohammad- (15-06-16), Rezasam1 (15-06-16), sharifnia (14-06-16)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از پاسختون.راستش برای من خیلی مهمه که بدون لگ و افت فریم بازی هایی در حد همونایی که بالا گفتم رو اجرا کنم ، حالا اگر کیفیت maximum هم نشد با high و medium هم مشکلی ندارم فقط بدون لگ و افت فریم
به نظرتون با این لپ تاپ شدنیه؟؟؟
گزینه بهتری سراغ ندارید؟؟؟
راستی یه سوال دیگه،با این قیمت چه کامپیوتری (PC) میتونم تهیه کنم؟؟
افت فریم خیر نخواهید داشت .از این لحاظ خیالتون راحت باشه .یک مدل اسوس هم این قیمت داره . تفاوت زیادی ندارن فقط از نظر من کولینگ اسوس بهتره .
pc اگر با 4.5 بخواهید جمع کنید یقینن از این قدرتمندتر خواهد بود .500 تومن اضافه تر هم برای مونیتور گفتم . تجربه گیم با pc بهتر خواهد بود . مونیتور بزرگتر و قطعات قدرتمندتر و امکان ارتقا
Aaron Swartz (15-06-16), mohammad- (15-06-16), PankeSabz (15-06-16), Rezasam1 (15-06-16), sharifnia (14-06-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنونم دوست عزیز.
کاربران دیگه هم خوشحال میشم اگر نظرشون رو اعلام بفرمایند
فکر کنم یه کول پد قوی هم نیاز دارم،
چه کول پدی رو پیشنهاد میکنید؟؟
DEEPCOOL Notebook Cooler Multi Core X6برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sharifnia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (15-06-16), mohammad- (15-06-16), Rezasam1 (15-06-16), sharifnia (14-06-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
امروز یه مدل دیگه هم دیدم که به نظرم جالب بود
ممنون میشم اگر نظرتون رو بفرمایید و بگید که نسبت به مدل قبلی که گفتم از لحاظ عملکرد سخت افزاری در بازیها بهتره یا نه؟؟
Lenovo Y7070 -17 inch
CPU:i7 4720HQ 2.6 GHz
RAM: 16 GB DDR3
GRAPHIC:GeForce GTX 960M GDDR5 4gb
یه مورد دیگه هم در مشخصات این لپ تاپ نوشته شده بود که من نفهمیدم چیه،نوشته بود: کل حافظه گرافیکی 6144mb
آخرین ویرایش توسط sharifnia در تاریخ 15-06-16 انجام شده است
سی پی یو i7-6700HQ بهتره و از ddr4 پشتیبانی می کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sharifnia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی gtav رو می تونی روی ultra در فول اچ دی بازی کنی (منظورم msi است)
واقعا لپ تاپ msi خیلی عالیه
من نمی دونم که لپ تاپ msi قیمتش چنده ولی لپ تاپ ایسوس داریم 4 میلیون که صفحه نمایشش 4k است ولی نقطه صعفش باتریشه که 4 سلولیه
تو لینک زیر دربارش بحث شد
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...tml#post357447
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 15-06-16 انجام شده است
Aaron Swartz (15-06-16)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Lenovo Y7070 - A 17 inch Laptop |
دستگاه خوبیه .از نظر سیستم کولینگ هم نسبت خوب کار شده روی این برد . مقدار رم گرافیک بدین معناست میتونه از رم سیستم هم مقداری استفاده کنه . البته همون 4 گیگ برای چنین پردازنده گرافیکی کاملا کافیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sharifnia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (15-06-16), mohammad- (15-06-16), Rezasam1 (15-06-16), sharifnia (15-06-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks