این pc خودم که مشخصاتشو دادم وضعیتش چجوریه الان؟
چقدر باید خرج بشه روش؟
Printable View
این pc خودم که مشخصاتشو دادم وضعیتش چجوریه الان؟
چقدر باید خرج بشه روش؟
در مورد این PC به نظرم قدرت مناسبی دارد . اگر بخواهید ارتقا بدید .نقل قول:
این گزینه ها رو پیشنهاد میکنم
CPU Intel Core i5-4690 700-710
MAIN GIGABYTE H97-DEH 402T
RAM 2*4GB KINGSTON HYPERX 280T
کار شما رو راه میندازه . میتونید یک گرافیک هم بگیرید
GIGABYTE R7 260X-OC 2GB 590T
----------------
یا با همین PC
خرید گرافیک بالا
به همراه 4 گیگ رم
دوستان ببخشید که دوباره تاپیکو اووردم بالا من هنوز مشکلم حل نشده و این روزا دیگه باید لپ تاپو بگیرم
بین لپ تاپ های Msi Ge60 Apache و Asus n550jk موندم چیکار کنم
قدرتشون زیاد فرقی نمیکنه درحد همون کارت گرافیک و سرعت هارد هست که msi بهتره .توی ظاهر و کیفیتو اینچیزا خوب asus بهتره.
رشتم IT هست برای همین زیاد با لپ تاپ سروکار دارم میخام لپ تاپم یچیز سنگین باشه قیافش .با اون اژدهای روی msi مشکل دارم
از طرفی هم از برند ایسوز خوشم نمیاد البته دلیل خاصی نداره همینجوری خوشم نمیاد !
اگه msi بگیرم یه رمه 16 و ssd 128 حتما روش میزارم ولی ایسوزو نمیدونم کاریش میکنم یا نه.ssd میشه گزاشت در کناره هارد اصلی؟
در کل از قدرت apache خیلی خوشم اومده ولی ظاهرش اذیت میکنه .اگه n550jk رو بگیرم ضرر میکنم؟
نه دوست عزیز شما میتونید رم ASUS رو هم به 16 ارتقاع بدید و اینکه به جای هاردش یه SSD بزارید و برای هارد لپتاپتون هم یه BOX بگیرید و تبدیلش کنید به هارده اکسترنال که هم ویندوز و هم برنامه هاتون بطور محسوسی رون میشه و این رو میتوید به عینه ببنید و اینکه فایل های مهمتون تو هارد اکسرنالتونه !!!نقل قول:
و ارزش خرید ASUS به نظرم بیشتره چون خودمم موسسه غیرانتفاعی ارشاد دماوند IT میخونم دقیقآ میدونم چی میخوای که همین ASUS خوبه برای شما
ممنون دوسته عزیز ولی نمیخام هارده اکسترنال باشه
تنها مشکلم با ظاهره msi هست وگرنه خیلی سخت افزارش خوبه
این مدل ایسوز مشکل درایور گرافیکو اینچیزا داره؟خیلی جاها خوندم که میگن درایوراش مشکل داره و اینچیزا
بعد اینکه یجاهم گفتن باطریش براحتی در نمیاد این قضیش چیه؟باطریش چجوریه مگه؟
زیر نور افتاب صفحه نمایش msi بهتره؟
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
بله دوست عزیز باتری ایسوس به راحتی درنمیاد چون داخل دستگاه هست و باید لپ تاپ باز بشه برای تعویض باترینقل قول:
msi صفحه نمایشش ماته و زیر نور آفتاب عملکرد بهتری داره
مشکل درایور رو هم تا به حال نشنیدم
یه نگاهی هم به این مدل بندازیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
میشه در مورد در اووردن باطریش توزیح بدید؟یعنی باید با پیچ گوشتی و اینچیزا یرم سراغش برای در اووردن ؟
میشه کاری کرد باطری توش باشه ولی از باطری استفاده نکنه و از برق استفاده کنه؟
اینطوری دیگه نیازی به در اووردنش هم پیدا نمیشه دیگه
این کار باعث باطل شدن گارانتی لپتاپ میشهنقل قول:
دقیق نمیدونم ولی lenovo z510 هم اینطوریه ولی وقتی میزنی تو شارژ و شارژش پر میشه باطری رو از مدار قطع میکنه و از برق شهری استفاده میکنه!نقل قول:
از نظر باتری y5070-apache-n550jk-n56jr چطورن؟
آپاچی در استفاده معمولی میتونه حدود 4 ساعت نگه داره؟ استفاده معمولی یعنی ببرم دانشگاه یکم نت یکم برنامه نویسی و کلا کارای عادی
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk