اگه توهینی شده ببخشید از بی دقتی من بوده فقط بگید تا همین الان پست رو حذف کنم
و البته برداشت اشتباه بنده واقعا نمیخوام حق کسی رو گردنم باشه اگه اجازه بدید پست رو کلن پاک کنم
Printable View
اگه توهینی شده ببخشید از بی دقتی من بوده فقط بگید تا همین الان پست رو حذف کنم
و البته برداشت اشتباه بنده واقعا نمیخوام حق کسی رو گردنم باشه اگه اجازه بدید پست رو کلن پاک کنم
با ایشون موافقم واقعا یه میلیون ارزشش رو نداره البته خریدار شمایید و شما تصمیم میگیرید اگه واقعا دلتون با اونه و بهش اعتقاد دارید پولش هم دارید همونو بگیرید براتون بهتره چون وقتی بهش علاقه ای ندارید بعد خرید مشکل باهاش خواهید داشت قصد تحمیل یه لبتاب رو به شما ندارم :whistle:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بهتره به جای اسپم و حرفهای غیر علمی منطقی و علمی صحبت کنیم!!لنوو در هیچ سایت معتبری به عنوان لپ تاپ گیمینگ درجه high end معرفی نشده است.در ضمن کسی که روی یک برند تعصب داشته باشد نشان از درک پایینش هستش.
انتخاب با استارتر گرامی.وقتم کم بود وگرنه بیشتر نشون میدادم خدمتتون.
انتخاب خوبی داشته باشید
باشه من قبول دارم (نمیدونم واقعا چی بگم به شما بر نخوره اقا قبول من درکم پایین شما درکت بالا من از لحاظ اقتصادی میگم لنوو با توجه به امکاناتی که میده بهتره اقا مثلا یه میلیون فرقشه حالا خوبه گفتم نظر شخصیم هست توهین میکنید لطفا پست 21 رو بخونید به جای توهین خجالت بکشید واقعا سطح فرهنگ پایین اومده که وقتی بنده به اشتباه خودم اعتراف میکنم باز هم حرف تعصب و درک .و...میزنید وقتی من گفتم نظر شخصیم هست به نظرتون تعصبه فقط نظر خودمه که این لب تاب بصرفه تره یعنی به شما تحمیل نمیکنم لطفا یکم تحقیق کنید اون نظر شخصی که اخر مینویسند واسه چه افرادییه که گیر ندن)
ممنون از راهنمایی های تمامی دوستان
MSI GE60 2OE چطوره؟
عین همن فقط گرافیکش یکمی ضعیفتره ظاهرشم اون اژدهارو! پشتش نداره وگرنه همه چیشون مثه همن ی قیمتم هستن.من بودم n550 میگرفتم.البته اگه ظاهرم براتون مهمهنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ممنون از راهنمایی تمام دوستان
انتخابم رو انجام دادم و به احتمال زیاد تا چند روزه آینده همون apache رو میگیرم
فقط یه سوال که شاید جاش اینجا نباشه ولی به این لپ تاپ ربط داره اینکه:
یکی اومد گفت که لپ تاپه متوسط بگیر و pc خودت رو ارتقا بده این مشخصات pc من هست:
cpu:Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66GHz
Ram:4.00GB Dual-Channel DDR3 @ 533MHz
Motherboard:Gigabyte Technology Co., Ltd. P41T-D3P
graghics:ati Radeon HD 5830 1 gig
hard:1T
این سیستم رو بخام قدرتشو بالا ببرم در حد مثلا لپ تاپ آپاچی چند در میاد برام؟
اینکارو کنم بهتره یا مستقیم همون لپ تاپ بگیرم؟
دقیقا چه کارهایی بیشتر با PC انجام میدید ؟نقل قول:
برای کار که برنامه نویسی هست لپ تاپ های متوسط هم کارمو راه میندازه
ولی خوب کمو بیش بازی هم میکنم,کارهایی مثل 3dmax و autocad رو فعلا انجام نمیدم ولی شاید در اینده برم سراغش
این بر میگرده به راحتی خودتون که با PC راحتتر هستید یا با لپتاپ . یک موردی رو بهتون بگم لپتاپ گیمینگ مثل لپتاپ دیگه ها به دلیل وزن بیشتر آنچنان هم پرتابل نیستند . تجربه گیم در PC قابل قیاس با لپتاپ نیست . لپتاپ های گیم دمای زیادی هم تولید میکنند که حتما باید یک کول پد مناسب تهیه کنید . چند هفته قبل دو تا از دوستانی که لپتاپ گیمینگ داشتند در به در دنبال یک کول پد با قدرت مناسب بودند . به نظر من یک PC خوب جمع کنید در کنار لپتاپ با یک کانفیگ خوب و متوسطنقل قول: