ASUS V502LX - A
مورد مناسبیه . فقط درایو نوری نداره .باقی مشخصات با خواسته های شما همخوانی دارد .
کاربر شهرسختافزار
درود
تا 2.5 میلیون لپتاپی از یک برند خوب و نامدار میخوام با این ویژگیها:
نمایشگر باکیفیت هم در زیر آفتاب و هم در خانه،باتری با ماندگاری بالا،صفحه کلید خوش دست و ضد عرق (با روشنایی پس زمینه اگر بودجه رسید)، بدنه ماندگار و پایدار در برابر گرد و خاک و نم، بلندگوهای باکیفیت، همه گونه درگاه و DVD رام و سخت افزار نیرومند
دارنده این لپتاپ دانشجوی رشته مدیریت بوده و قصد کار با نرم افزار حسابداری، اینترنت، پخش محتوای چندرسانه ای، گاهی فوتوشاب و اندکی بازی را دارد، بهترین سخت افزار را در این بازه پیشنهاد دهید.
سپاسگزارم
|
|
M3RS4D 50062 (01-11-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام به خود من سیستم hp envy k008 را پیشنهاد کرده اند قرار است تا ماه دیگه بگیرم اگه قسمت باشد.
کاربر شهرسختافزار
خواهش میکنم لینک مستقیم انجمن دلخواه خود را برای من بگذاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متوجه منظورتون نشدم . لینک محصول ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Holakou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks