سلام ممنون از پاسخ دادنتون میشه دلیل انتخابتون هم بگید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام ممنون از پاسخ دادنتون میشه دلیل انتخابتون هم بگید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط 7MeHrAn4 در تاریخ 29-07-14 انجام شده است
|
|
من به خاطر نوع پردازنده انتخاب کردم . و بالای 10 عدد از این مدل رو تهیه کردم برای مشتری و رضایت داشتند بعد از 5 ماه کار.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 7MeHrAn4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7MeHrAn4 (29-07-14)
انتخاب اول من همین بود ولی کارت گرافیک و صفحه نمایش دومی (Z5070) از اولی بهتره برای همین تو انتخاب بین این دو گیر کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط 7MeHrAn4 در تاریخ 29-07-14 انجام شده است
کارت گرافیک g510 هم بسیار قدرتمند هست و ابدا ضعیفتر نیست . به نظر من دومی فقط رزولیشن بهتری دارد . ولی g510 پردازنده بهتری هم دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 7MeHrAn4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks