سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vincent1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم .
همچین حرفی نزدم . اون همه شرایط مختلف را توضیح دادم که :
"همچنین در بازی های غیر استراتژیک ، اون هم اگه ریزولیشن بازی ، زیاد بالا نباشه و تقریبا روی Full HD یا حتی پایین تر باشه (یا حتی بسته به بازی ، تنظیمات بعضی هاشون روی ultra نباشه) ، پردازنده اش چون هسته و اندکی کلاک بیشتری داره ، این هم بسته به بازی های مختلف ، بین 3 تا نهایتا 15 درصد (میانگین 7 درصد) میتونه تاثیرگذار باشه ."
در بازی های غیر استراتژیک گفتم .
اون هم شرایطِ کلیِ دیگه اش را در بالا گفتم (که جزئیاتش در هر بازی ، متفاوت هست که بحث معماری نرم افزار پیش میاد که مفصل هست و از حوصله ی بحث خارج هست) . اون هم اندکی در حد توان گرافیک 3060 ، و اون هم میانگینش را گفتم .
درباره ی چیز دیگه ای (فرضا درباره ی نرم افزارهای دیگه یا حتی بازی های استراتژیک) ، این حرف را نزدم .
یعنی فرضا مشخص هست که رندر در نرم افزار Cinema 4D در پردازنده ی 11900H ، نسبت به پردازنده ی 11370H ، حدود 2 برابر سریعتر خواهد بود .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vincent1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الویت اول که گفتین گرافیک ، در بازی ها ، درسته .
الویت دوم که cpu هست ، تا حدی درسته . برای بازی های غیر استراژیک ، بین 4 تا 6 هسته لازمه (بسته به تنظیمات و ریزولیشن بازی داره که هر چی کمتر باشه ، cpu ی با هسته ی پایین تر تا حداقلش ، 4 هسته لازم میشه) .
بیشتر از این پردازنده ی 6 هسته ای در اغلب بازی های غیر استراتژیک ، روند افزایش بازدهی اش ، به شدت کم و در نتیجه ارزش خرید این پردازنده ها را به شدت کاهش میده .
الویت سوم که رم گفتین ، این هم تا حدی هست . اغلب بازی ها ، بین 8 تا 16 گیگ مصرف میکنن .
بسیار تک و توکی از بازی ها شاید باشن که بیش از 16 گیگ رم استفاده کنن (که در این صورت ، حتی بعدا هم میتونین ارتقاء بدین) .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vincent1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الویت شما کارت گرافیک هست .
اگه لپتاپی میخواید که ارزش خرید بالاتر در برابر بودجه در بازی ها داشته باشه ، کارت گرافیک را الویت قرار بدین .
در لپتاپ ایسوز ، در کارت مدل 3060 ، با قیمت 42 تومن ، مدل Asus TUF Dash F15 FX516PM-A با کارت 3060 که قبلا گفته شد ، کارایی بالایی در بازی های غیر استراتژیک در برابر بودجه داره .
اگه هزینه تون تا 50 تومن افزایش پیدا کرد و میخواین کارایی تون بیشتر بشه ، پس حتما لپتاپی با کارت گرافیکی که یه مدل بالاتره ، یعنی RTX 3070 8GB تهیه کنید .
کارت 3070 ، طبق گفته ی سایت passmark ، حدود 17 درصد و طبق گفته ی سایت techpowerup (که معتبرتره) حدود 30 درصد از کارت 3060 سریعتره .
----------
در ایسوز ، لپتاپ ASUS TUF Dash F15 FX516PR-AZ042 با قیمت 54.6 تومن و با گرافیک 3070 و پردازنده ی 11370H میشه پیدا کرد .
برندهای دیگه را چندان نمیدونم ولی Acer Nitro5 AN515 با قیمت 50 تومن و با همین 3070 و پردازنده 5800H هست .
دقت کنید که هر ارزونی ای ، تا حد کمی معقول هست . از یه حدِ قابل قبولی که بالاتر بره ، احتمال اینکه از کیفیت قطعاتش کم کنن ، یا کلا یه موردِ دیگه ای باشه ، هست .
فرضا ، حداقل بصورت ظاهری ، این مدل از Acer ، از اون مدل از ASUS ، توان باطری کمتری داره . و شاید چیزهای دیگه و کیفیت قطعات هم باشه .

Bookmarks