سلام
نمیدونم شما هم مشکل من رو دارید یا نه، چون هر وفت یکی از اعضای فامیل میخوان یک وسیله الکترونیکی مثل کامپیوتر، LCD، تبلت، موبایل، سشوار، مایکرویو و .... بخرن
میان سراغ من و من هم مجبورم بدون مزد و مواجب توی اینترنت دنبال بهترین گزینه موجود بر اساس بازخوردهای کاربران برای اونها بگردم و اگه چیزی که پیشنهاد شده خوب
نباشه و رضایت اونها رو جلب نکنه علاوه بر اینکه چیزی گیرم نیومده و کلی حجم اینترنت خرج این بررسی ها شده، چند تا حرف و فحش آبدار هم نصیبم میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در یکی از جدیدترین پروژه های بدون مزد و مواجب، راهنمایی برای خرید لپ تاپ بر عهده من گذاشته شده که هر چی خواستم از زیرش فرار کنم موفق نشدم و مثل همیشه
در گل گیر کردم، حالا از اساتید محترم درخواست دارم برای خرید یک لپ تاپ بین 2 تا 2.5 میلیون تومان با خصوصیات زیر راهنمایی کنید :
اولاً سخت جون باشه و تا مدتها دچار مشکل نشه و کیفیت قطعات خوب باشه
صفحه نمایش 15.6 اینچی و اگه توی بازار موجود هست Full HD و نوع پنل IPS باشه.
CPU نسبتاً قوی باشه، مثلاً Core i5 به نظرم کافیه، اما اگه توی این رنج قیمت امکان خرید Core i7 وجود داره که چه بهتر،
گرافیک نسبتا قوی باشه، چون طرف دختره و اهل بازیهایی مثل Battlefield و Call of Duty نیست و فوقش بخواد یک بازی دخترونه سبک باهاش اجرا کنه به نظرم بهتره
که این قابلیت رو داشته باشه تا در مواقع عادی فقط از گرافیک CPU استفاده کنه و گرافیک اصلی خاموش باشه،
رمش 8 گیگ باشه
هارد 750 گیگابایت تا 1 ترابایت
از لحاظ گرمایی خیلی کم و چه بهتر که اصلاً داغ نکنه و کم صدا و چه بهتر که بی صدا باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صدای واضح و قوی و بدون خش داشته باشه.
صفحه کلید نرم و روان باشه، چون یک مدل از Asus برای یک نفر از اقوام بدون مزد و مواجب خریدم که صفحه کلیدش خشک بود و کلیدهاش موقع تایب کلی سر و صدا میکردن
از لحاظ ظاهری هم زیبا و چشم نواز باشه.
نوشابه و سالاد هم نمیخوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks