فکر نمیکنم که کسی اگه اطلاعی از دستگاهی نداشته باشه ,برای مطرح کردنه خودش یخواد دروغ بگه و راهنمایی بر حسب برند و تعصب کنه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtabak2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم هم مثل شما از لپ تاپم زیاد استفاده میکنم
MSV
VM ware
Game روی گرافیک High
اینترنت - فتوشاپ نیمه حرفه ای - افیس - فیلم - سریال - موزیک - . . .
همین مدل HP ProBook هم دارم
i7 - 8GB - 4GB - 1TB
نزیکای عید خریدم با کیف و ماوس 2.550.000
بدنشم محکمه
البته تاچ پد الومینیوم زبره ولی پشت قاب نمایشگر پلاستیکیه ولی اونم زبره و تفاوته خاصی نداره و واقعا با کیفیت
نسبت به Lenovo فقط بک لایت نداره ولی فینگر داره + نمایشگر مات که Lenovo نداره + صدای با کیفیت تر و بلند تر
************************************************** ****************************************
حتی کسانی که کاراشون طراحی گرافیکی و تدوین حرفه ای دارین و بهصورت تخصصی کار میکنن از سیتم های چند میلیونی (5 تومن به بالا منظورم) اونجور که باید ارضا نمیشن و براشون کمه
دیگه که لپ تاپ جای خود داره
دیگه خودتونم که صاحب نظرین ,میدونین چی میگم دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks