من قویا Acer Aspire 5750G رو پیشنهاد میکنم ، هم سری اسپایر امتحانش رو پس داده هم کیفیت خوبی داره
تازه 200 تومن هم از سقف قیمت شما کمتر در میاد
Core i7 2630QM@2.0(2.9)GHz,6MB
DDR 6GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 540M 2GB
Price: 1,139,000T
من قویا Acer Aspire 5750G رو پیشنهاد میکنم ، هم سری اسپایر امتحانش رو پس داده هم کیفیت خوبی داره
تازه 200 تومن هم از سقف قیمت شما کمتر در میاد
Core i7 2630QM@2.0(2.9)GHz,6MB
DDR 6GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 540M 2GB
Price: 1,139,000T
Fastest in Iran
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
اگه بخوام از Acer بگیرم مدل جدیدترش یعنی 5755G رو انتخاب می کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما کیفیت ساختش به اندازه Asus نیست. این Acer سایت خوبی نداره و نمیشه اطلاعات به دردبخوری از سایتش در آورد.
مدل HP Pavilion 6080 رو در نظر داشتم که چون HP صراحتا اعلام کرده ایران جز لیست تحریمش هست، من هم نمی خرم !
مدل ASUS N53 SV مدل خوبی هست. (میگن کیفیت صدای خوبی هم داره ) دارم بیش تر روش تحقیق می کنم.
عضو VIP شهرسختافزار
خیلی جالب شده !
دارم بررسی های N53SV رو میخونم. توجه کنید به چیزی که notebookcheck گفته :
Overall, the N53SV can be said to have an excellent sound in comparison to other multimedia notebooks.
اما به hardwaresecrets ببینید چی گفته :
if you listen to video or music a lot with the on-board sound system, the ASUS N53SV might not be the perfect machine for you.
یکی داره این وسط چرت میگه. هر کدوم باشه دیگه اصلا طرف سایتش نمیرم. یکی نیست بگه وقتی بلد نیستید Review بنویسید، اسلحه که پشت سرتون نذاشتند، ننویسید !
تا چهارشنبه باید مدل نهایی رو که میخوام انتخاب کنم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks