سلام

بهتر بود از این سه مدل لینک می دادید تا بشه سایر مشخصاتشون هم دید اما در کل جدا از این که به نظر من اصلا لب تاپ برای بازی چیز خوبی نیست هیچ کدام از این سه مدل مناسب بازی نیستند البته بستگی داره تعریف ما از بازی روز چی باشه و این که چه بازی توی چه رزولوشنی و با چه سطح تنظیماتی باید اجرا بشه تا سطح توقع ما رو برآورده کنه .
به نظر من مدل اول انتخاب بهتری و cpu اون هم برای اجرای بازی برای اون گرافیک به هیچ وجه گلوگاه نمیشه اما توی لپ تاپ ها فقط قدرت سی پی یو و کارت گرافیک شرط نیست لب تاپ های مخصوص بازی یکی از مهمترین چیزهای که توش لحاظ میشه جدا از قدرت قطعات قدرت خنک کنندگی اون باید طوری بدنه طراحی باشه و از موادی استفاده بشه که لپ تاپ خیلی کمتر داغ بشه و خیلی بهتر گرما رو به بیرون انتقال بده این مطلب شاید تو کیس های بازی زیاد اهمیت نداشته باشه چون کلی فضا برای جریان هوا هست اما وقتی قرار همه قطعات رو توی یه ظرف کوچیک پرس کرد خودش عامل خیلی مهمی میشه و کم کردن اثر اون نیاز به طراحی دقیق و بدنه مخصوص داره.
با تشکر از شما
سایر مشخصات این مدل ها نکته خاصی نداره.همگی HDMI دارند-همگی 15.6 اینچ ال ای دی هستند و ...کلا همه چیزای دیگه اینها مثل هم هست.

در مورد گیم هم من گیمر نیستم که مثلا قصد بازی مداوم داشته باشم.شاید ماهی یکبار بخوام بازی های روز رو با اون اجرا کنم!

اما میخوام با این پول چیزی رو بگیرم که مثلا اگه قصد اجرای بازی های روز رو داشتیم هم بشه اجرا کرد.

تعریف من از بازی های روز : بازی هایی مثل Mafia II - Battlefield Bad company - Pes 2011 - Need for speed shift - Metro 2033 و بازی هایی از این دست که با رزولیشن 1024 در 768 بشه اجرا کرد.

خودم سیستم مورد نیاز حدودا 10 بازی برتر 2009 تا 2011 رو که میدیدم خیلی هاشون حداقل نیازمندی اونها در مورد سی پی یو Inetl Pentium 4 3.ghz بود یا در همین حدود . درحالی که سی پی یو گزینه اول سه برابر از اون حداقل نیازمندی بهتر هست.

حالا به نظر شما اگر با سی پی یو اون میشه در رزولیشن 1024 در 768 این گیم هارو روان اجرا کرد همون اولی رو بگیرم.

چند سوالم دارم .ممنون میشم راهنمایی کنید :

گرافیک ATI 6370 از ATI 4670 قوی تر هست یا ضعیفتر؟ بعضی ها میگن قوی تر هست ولی در بنچمارکی که دیدم 4670 رو قوی تر زده بود.( 4670 رو از این لحاظ گفتم که در پی سی این گرافیک رو دارم وبازی های روز رو راحت در یک مانیتور 17 اینچ اجرا میکنم!)
و بین گرافیک ATI 6370 و Geforce GT540 M کدوم یک قوی تر هست؟